2777
2789
عنوان

کی مقصره متاهلا و با سیاست ها بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 95 پست
خو این بی تفاوته معذرت میخوام ولی درکل انگار دختره ب کتفشم نیست واسه همینه که هیچی نمیگه واقعا این ا ...

دختره به کتفش نبود که این همه خودشو به در و دیوار نمی‌زد آدم بشه 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

آره حرف زده و با چشمای خودم دیدم و اصلاقیول نمیکنه که ارتباطی بوده فقط کمک مالی رو قبول می‌کنه

خب پس خیانت دیدی رهاش کن چون تو زندگی خیلی مشکلات دیگه ای هست و شاید ماه ها قهر کنه و به طرف پناه ببره تو عقد که دوران شیرینی خیانت میکنه ببین بعدش چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس خیانت دیدی رهاش کن چون تو زندگی خیلی مشکلات دیگه ای هست و شاید ماه ها قهر کنه و به طرف پناه بب ...

ن خب میتونم ی‌جوری رابطه اونا رو بهم بزنم زنع متاهله

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

ن خب میتونم ی‌جوری رابطه اونا رو بهم بزنم زنع متاهله

خب اونو بهم زدی میره با کس دیگه کسی که خیانت کنه مطمئن باش تا آخر همونه من دوستم هزار بار مچ شوهرشو گرفت آخرشم با یه بچه جدا شد و پسره باز همونجوری میره تو رابطه

میدونی مشکلت چیه؟؟؟به این که میگم خوب فک کنتو نیاز به مهر تایید از جانب دیگران داری،وگرنه خودت خوب م ...

من جدا شدم عزیزم ولی گاها ذهنم منم خیلی شوق میده به سمت خوبی های اون و حس میکنم در حقش بدی کردم 

خب اونو بهم زدی میره با کس دیگه کسی که خیانت کنه مطمئن باش تا آخر همونه من دوستم هزار بار مچ شوهرشو ...

بله صحیح میگید ولی این آدم تمام چیزی که داده فقط و فقط این زن بوده غیر این مطمئنم کسیو نداشته و با این اطمینان داشته حتما که باهاش بوده 

من جدا شدم عزیزم ولی گاها ذهنم منم خیلی شوق میده به سمت خوبی های اون و حس میکنم در حقش بدی کردم

نه فداتم

خوبی هاش به بدی هاش نمی ارزید

برات آرزو میکنم یکی که لایقشی هر چی زودتر در مسیرت قرار بگیره

عزیزم اینجا هر چقدر بگن باز شما کار خودتو میکنی یا میری زیر یه سقف بخاطر حرف بقیه میسوزی و میسازی یا با بچه و بدون بچه جدا میشی نمیدونم چرا آدما میخوان حتما سرشون به سنگ بخوره با مخ برن جایی تا بفهمن کارشون اشتباه پس سوختن و ساختن رو انتخاب کردی پس رو تصمیم اشتباهت بمون و کسی رو مقصر ندون

عزیزم اینجا هر چقدر بگن باز شما کار خودتو میکنی یا میری زیر یه سقف بخاطر حرف بقیه میسوزی و میسازی یا ...

جدا شدم ولی خیلی در تنگشم 

کاش اهل سوختن و ساختن بودم وگرنه یک سال عذاب نمیکشیدم 💔

ببین شوهر من قبل من با دختر خالم دوست بود و بعد جدایشون من باهاش آشنا شدم ما عقد کردیم دختر خالم هی بهش پیام میداد و شوهرم به من گفت بهش بگو به من پیام نده و اگه دوباره پیام بده به خانوادش اطلاع میدم و هرجا دختر خالم باشه اصلا نمیاد اونجا دلیل به هم خوردن رابطشونم این بود که دختر خالم با همه حرف میزد و تو رابطه تعهد نداشت همه گذشته ای داشتن ولی بعد متاهل شدن مهمه

ببین شوهر من قبل من با دختر خالم دوست بود و بعد جدایشون من باهاش آشنا شدم ما عقد کردیم دختر خالم هی ...

ولی من بارها بهش گفته بودم خیانت خط قرمز منه اونم صدبار قبول داده بود تا الان باورم نمیشه و همش ذهنم می‌ره سمت اینکه اشتباه بوده همه یچ‌