2777
2789
عنوان

کی مقصره متاهلا و با سیاست ها بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 95 پست

دختر خوب حکایت تو قشنگ حکایت دوران نامزدی منه بچسب به شوهرت نامزدت و به حرف اونن زن گوش نکن شوهرتم اگر متولد شهریور باید بدونی همین مدلین محبتشون رو نمیتونن بروز بدن که بهت زنگ بزنه و احوالت رو بپرسه تو زندگی بزن بهش دوم دو هفته یکبار میاد شاید بنده خدا سرش شلوغه نکنن دهن بین نباش نامزدتن از این ناراحته 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

تو الان خیانتشو نمیبینی فقط به فکر اینی مهربونه؟؟

میبینم میخام ببینم این دختره حق داره یا نه 

البته تو جامعه سنتی این اتفاق افتاده 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوب حکایت تو قشنگ حکایت دوران نامزدی منه بچسب به شوهرت نامزدت و به حرف اونن زن گوش نکن شوهرتم ا ...

خیانتش چی عزیزم ؟؟!دروغ 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

اون زن کیه و دقیقا چی میگه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خوبی هاشو گفتم ببین

عزیزم به کسی میگن مهربون که تو شرایط بد و ناراحتی هم منطقی و با محبت رفتار کنه نه ۴۰ تا ۵۰ روز محل نذاره. یه سری رفتار ها مثل صحبت در ناراحتی ، تحمل ناراحتی ، منطقی رفتار کردن لازمه زندگی مشترکه. الان تو نامزدی مشکلات یک صدم بعد از ازدواج هم نیست این رفتار رو داره بعدش فکرش رو بکن بعد ازدواج چی بشه. 

شما باید با مشاور صحبت کنی حتما. 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

دختر خوب حکایت تو قشنگ حکایت دوران نامزدی منه بچسب به شوهرت نامزدت و به حرف اونن زن گوش نکن شوهرتم ا ...

ن عزیزم ۴۰ روز یکبار میاد 

تو یک شهریم نهایت با ماشین ۱۵ دقیقه فاصله هست 

آدم برون گرا و اجتماعی هست اطنیوری نیست بگیم خجالتیه

به نظر من، مَردی که برای آسایش و آرامش بیشتر خانوم اش و بچه هاش تلاش نکنه و اهل کار و کار کردن و یک مقدار پس انداز کردن برای ساختن آینده ی بهتر برای خانواده اش نباشه، یک مَرد بی غیرت تمام و کماله. دست و دلباز بودن خیلی خوبه ولی به شرطی که طرف تا حدودی متوجه آینده هم باشه.

بی آب و تاب و توان،

اون زن کیه و دقیقا چی میگه

از اول رابطه از بدی های پسر می‌گفت و دل دختر سرد میشد اما گاها هم خیلی تلاش می‌کرد با پسره صحبت می‌کرد با خونواده پسره که اصلاح بشه 

ولی این مشکلات هیچوقت حل نشد اگه هم شد خیلی کوتاه 

به نظر من، مَردی که برای آسایش و آرامش بیشتر خانوم اش و بچه هاش تلاش نکنه و اهل کار و کار کردن و یک ...

اما در آمد خودشو داره و واقعا هم کار می‌کنه 

اما پر تلاش نیست 

عزیزم به کسی میگن مهربون که تو شرایط بد و ناراحتی هم منطقی و با محبت رفتار کنه نه ۴۰ تا ۵۰ روز محل ن ...

آره خب اما اینم در نظر بگیر اون تایم دختره بی احترامی هم می‌کنه البته دلیل همه سر زدن های دیره