2777
2789
عنوان

من مرد هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 110 پست
ههه چند روز پیش یه گردنبند نقره خریدم کسی هم خبر نداره اتفاقا. زنونه هم هست بیاید زیر قیمت حساب میکن ...

توکه میخوای بندازی سطل اشغال بده ب این بنده خدا

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم
چی میخری شما همون وسیله به جای بندازی دور میتونی بدی به آدم نیازمند

اره اتفاقا. چند روز پیش کیف زنونه خریدم البته با اینکه یکم مال بزرگ سال ها بود دادمش به یه دختر دست فروش خوشحال شد اتفاقا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که خرج چیزای بی خود میکنی 

مثلا نصف مبلغ درامدتو همون لحظه که حقوق میگیری بریز تو یه کارتی که استفاده نمیکنی ، یا دوماه یه بار طلا گرمی بگیر.

مثلا بگو من تا آخر سال باید ۲۰گرم طلا بخرم ،مثاله 😐

انقدر اتفاقا نگو اه 

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

برو عروسک بخر، لباس بچه بخر، حالا که خرج میکنی، بازی فکری، بعد از یه مدت ببر بده بیرون، لوازم تحریر، بجای انداختن بده کسی که نیاز داره، پرس و جو کنید راحت پیدا میشن، پرورشگاه ها، جاهایی که معلولین ذهنی یا بچه های اوتیسم رو نگه میدارن، محله های کم درآمد تر و...

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت