2777
2789
عنوان

به عنوان یک مادر اگر فرزندتون دوست‌پسر یا دوست‌دخترش رو

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 95 پست
اتفاقا صبح تو یه تاپیک دیگه صحبتش بود بچه ی دوم من ناخواسته شد همیشه خداروشکر میکنم که دومی رو خدا خ ...

منم احساس میکنم اونجوری سختتره 

چون تا اولی از آب و گل در میاد دومی میاد سختیش فرسایشی میشه برای مادر

ممنونم ازت خدا بچه هاتو برات نگه داره 

انشالله منم تواناییشو داشته باشم و بتونم بعد از اولی دومی رو بیارم😅

صد درصد .فکر وعمرشون مشغول میشه .

برای بعد از ۱۸ سالگی چی؟

و به نظرتون تضمینی هست که پسر و دختر های این دوره از زمان، با جنس مخالف زیر ۱۸ سالگی دوستی نکنن؟

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی میکنم بهش بفهمونم ک کارش درست نیست چون خودمم اونجوری نبودم دوس پسر داشته باشم حمایت و اینا هم نم ...

۲۵ خیلی زیاد نیست؟؟؟

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

ما به عنوان والد در شرایط فعلی نمی‌تونیم سن دوستی رو برای فرزندان‌مون تعیین کنیم احتمالن. ولی فرضن د ...

عزیزدلم من سن پرسیدم چون مطمعنن برخوردم و صحبتام با ی دختر بچه ۱۳ ساله با ی جوان مثلا ۲۱ ساله زمین تا آسمون متفاوته 

اول از اینکه اگه ۲۱ ساله ش باشه خیلی خوشحال میشم دوم میرم دیدن پسره باهاش صحبت میکنم ب دخترم یادآوری میکنم ک این زمان ،زمان شناخته و اصلا اجازه نده باهات رابطه ج داشته باشه نزاره دستمالیش کنه (با عرض معذرت) 

راهنماییش میکنم 

ولی اگه ۱۳ساله ش باشه مطمعنن میبرم مشاوره چ دختر چ پسر   

من از بچگی به دخترم رابطه رو آموزش میدم چه فیزیکیشو چه دوستانه‌اش رو، به پسرمم اون حدودا بهش آموزش م ...

👌👌👌

منم احساس میکنم اونجوری سختتره چون تا اولی از آب و گل در میاد دومی میاد سختیش فرسایشی میشه برای مادر ...

آره دقیقا بعد اولی هم بیشتر ضربه میخوره تو سن مدرسه نمیتونی بهش برسی سر و صدا و اذیت بچه ی دوم هم به کنار 

دخترخاله ی شوهر من بچه ی اولش رفت کلاس اول،دومی بدنیا اومد همیشه میگه کاش منم مثل تو زود میاوردم راحت بودم الان 

قربونت همچنین انشالله که هرچی صلاحه بشه ❤️❤️

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
شما گفتی دوست پسر یعنی یه رابطه دوستانه بدون هیچ تعهد و هدفیآشنایی و اینا فرق داره و توی سن و شرایط ...

طبق چه رفرنسی می‌گید دوست پسر دوست دختر یعنی رابطه ی بدون هدف و تعهد؟ 

و این‌که چه‌طوری می‌تونید تضمین کنید پسر یا دخترتون وقتی وارد اجتماع می‌شن قرار نیست توی دانشگاه، جمع‌های مختلف با جنس مخالف آشنا نشن؟

جز اینه که با داشتن گارد بسته فقط این شرایط رو به وجود میاریم که ارتباطشون رو مخفی کنن از والدین؟

یه نگاهی به همین سایت بندازید، خیلی ها ازدواج شون در نتیجه ی دوستی بوده، نه صرفن سنتی و معرفی و ...

به عنوان مادر یه دخترخانم میپرسم هدف رابطه تون چیه؟اگر ازدواج بود که باید بیاد خواستگاری تا باهاش آش ...

یعنی اولین آشنایی دخترتون تنها وقتی برای شما اوکیه که منجر به ازدواج بشه؟

من حتما سن فرزندم و اون پسر یا دختر مقابل درنظر میگیرم واکنشم به این بستگی داره اگر کم سن و سال باشن ...

در مورد حالت دوم: احساس نمی کنید مداخله گری می‌کنید؟

در مورد حالت دوم: احساس نمی کنید مداخله گری می‌کنید؟

به عنوان مادر وظیفمه بچمو از راه درست آگاه کنم 

اون خودش میتونه انتخاب کنه به حرفم گوش بده یانه چون سنش هم دیگ به تصمیم گیری میخوره 

به عنوان مادر وظیفمه بچمو از راه درست آگاه کنم اون خودش میتونه انتخاب کنه به حرفم گوش بده یانه چون س ...

اسم و آدرس و نشونی گرفتن از طرف مقابل و به قول خودتون تحقیقات کردن یه جورایی مداخله گری و کنترل گری به حساب میاد

ن خوبه دیگ زیر اون سن ب بلوغ فکری نرسیده نمیتونه کنترل کنه درگیر احساسات مبشه ادم

کسی که تا سن ۲۵ سالگی روی احساساتش به جنس مخالف سرپوش گذاشته باشه و توی این سن بخواد ناگهانی باهاش مواجه بشه احتمالن عکس‌العمل خوبی نخواهد داشت. باید متناسب با زمان برخورد کرد. 

بستگی به سن دخترم داره ولی من معتقدم فارغ از جنسیت میشه هم دوست دختر داشت هم دوست پسر 

ولی من دوست دارم آنقدر با خترم راحت باشم که حرف نگفته باهم نداشته باشیم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن