میشه تورو خدا برام دعا کنید حالم خیلی بده دعا کنید بیماری بدی نداشته باشم و از شرش دور باشم😞😭
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج سلام میشه برا حاجت رواییم یه حمد بخونید و ثواب شو تقدیم کنید به امام زمان عج اگه خوندی یه خبر بده تا منم برات بخونم ❤️
تو رو خدا برای من دعا کنید مشکلاتی برام پیش اومده که شوهر و خودم دیشب اصلا اصلا نخوابیدم زندگیم سر بی عقلی بابام داره از هم می پاشه تو رو خدا برام دعا کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»