2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره میدونم میرم خوابگاه

عزیزم کلا میگم ها چون بلیط بگیری بخای بری یا بیای ایران کم کمش 100 میلیون میشه 

باید سرمایت بیشترازاینا باشه هرچیم بری خوابگاه و فلان پول نیازه اونجا اسیر و گرفتار نشی ی وقت 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
رشته تجربی بورسیه دارن دیگه؟؟

نمیدونم تحقیق کنین اپلای تحصیلی ایتالیا تا 7000یورو یا 8000 یورو بورسیه میکنه درسال باید ببینی رشته مورد نظرت جزوشون هست یانه 

پول بلیطو که بورسیه میده من میخواستم برم از چت جی بی تی پرسیدم

اره اما اگ دلتنگ خانوادت شدی یا خاستی اصلا بری همونجا سفر چی؟ سخته مهاجرت قبلش قشنگ تحقیق کن با چشم باز برو 

اره اما اگ دلتنگ خانوادت شدی یا خاستی اصلا بری همونجا سفر چی؟ سخته مهاجرت قبلش قشنگ تحقیق کن با چشم ...

خب میشه ولی باید تحمل کنم دیگه سفرم گوه بخورم فقط درس میخونم دیگه کار میکنم پول دربیارم شنیدم اجاره خونه هم میده بورسیه و هر ماهم یکم پول میده این پول منم که خیلی کمه 

خب میشه ولی باید تحمل کنم دیگه سفرم گوه بخورم فقط درس میخونم دیگه کار میکنم پول دربیارم شنیدم اجاره ...

عزیزم شنیدم و چت جی پی تی نمیشه تحقیق درست برو از ی ادمی ک رفته تحقیق کن یا توی نت بزن یا هرچی 

اصلا گاهی بورسیه پول بلیط نمیده.. اجاره خونه ک اصلا 

برو خداروشکر کن بتونی با همون بورسیه تو خوابگاه بمونی اصلا یا تا اخرسالت رو کفاف بده 

اصلا اون دنیای رنگی فکرمیکنی پشت مهاجرت نیست همش سختی و تلاش و کار و درسه بدون جا زدن.. بدون بودن خانوادت و هرچی اگرفکرمیکنی توی ایران اینده داری نرو توصیه من بهت