2777
2789
عنوان

عروسیمون زده از لب بچم خون اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 6636 بازدید | 165 پست
درد نگیری🤣🤣

والا فکر کنم ب مامانش می‌گفته منو بگیر نزار برم بالا و داد می‌زده 

عروس هم بالا عین خیالش نبود 

بعد میگه آره شنیده الان داره به کارهای بدش فکر می‌کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مشکل اینه عمرا استاتر عوض بشه دو روز قهر می‌کنه طبق تعاریفی که کرد از خودش ،بازم کوتاه میاد و م ...

بالاخره جامعه افراد ضعیف هم باید داشته باشه ، اگر کتک خوردن بچه ش رو دیده باشه و باز نتونه چارچوب رفتاری تعریف کنه دیگه یعنی تصمیم گرفته توی ضعف خودش باقی بمونه

ولی با این حال الان وقتش نیست شیرش کنیم بره با زن حامله دعوا کنه اون جنین بی گناه رو آزار بده خطر سقط و زایمان زودرس براش ایجاد بشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

میگم داداشم خط قرمزش پسره منه اگه بفهمه دهنشو پرخون میکنه

عمرا 

همون‌طور ک شش سال اشتباه کردی 

الآنم داری اشتباه فکر می‌کنی

داداشت بفهمه زنش مقصرع باز طرف زنشه و براش بچه اورده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مادرس فقط بلنده ک ون بچه رو دم ب دقیقه بشورهاگه بخوام جدا بشم کلی ضرر باید بکشیم خونه رو شریک هستیم

والامن  4 ساله باخانواده شوهرم وجاریم توی ساختمونیم از اول بهشون روندادم. بچه هامم نذاشتم برن. بچه کسیم هرروز راه ندادم. همین هفته پیش بچه های جاریم اومدن از دم در گفتم بریدخونتون میخام استراحت کنم. بده شدم جلوچشم شون ولی احترام دارم

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

بالاخره جامعه افراد ضعیف هم باید داشته باشه ، اگر کتک خوردن بچه ش رو دیده باشه و باز نتونه چارچوب رف ...

نه منم موافق دعوا و.. نبودم چون قشنگ با اون عروس مو‌ نمی‌زد و اصل موضوع هم این وسط از بین می‌رفت 

ولی می‌تونست بره بالا بگه اینه جواب شش سال خواهری و کمک من؟! دستت درد نکنه و بیا بره خونه اش 

به تمام مقدسات  قسمتون میدم  برا خودتون ارزش قائل باشید نزارید وسیله سواستفاده شید

اون  ترشیم  ندی بهش ها   بده بمن :)

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

نه منم موافق دعوا و.. نبودم چون قشنگ با اون عروس مو‌ نمی‌زد و اصل موضوع هم این وسط از بین می‌رفت ولی ...

آره این درسته بره قاطع ولی آروم حرف بزنه خوبه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

به تمام مقدسات قسمتون میدم برا خودتون ارزش قائل باشید نزارید وسیله سواستفاده شیداون ترشیم ندی به ...

آفرین. کوفتم خورد ترشی چیه. از اینور میزنه دهن بچه رو خونی میکنه از اینور اسی برا تشکر ترشی بده بهش

😒😒😒مدال طلا میدینقرار بود برا جمعه جشن داشته باشیمدیشب تدارک سفر ریختم

ببین اگه میخایی به غلط کردن بیوفته الان ک زایمان کرده و بچه اش بدتر تو دست و پاست و به کمک احتیاج داره بهترین فرصته

نه بزار بچه‌ات برن نه بزار بیان