شوهرم ی روز روز کاره. ی روز شبکار روزی ک روزکاره ک هیچی روز بعدش دوساعت بابچه ها بازی میکنه وانگارنگه میداره من ماراموبکنم بعدمل روزو نیره توماشینش فیلم میبینه. کلا زندگیش شده فیلم وسط ش یکم بابای خانوادست،البته من میدونم ازدست بچه هافرارمیکنه کلاتنبله.رابطمونم خوبه.شوهرای شماوقتی بچه کوچیک داریدهمینکارارومیکنن؟
عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.
عزیزم ی کاری کن که شوهرت داخل خونه با خودت فیلم تماشا کنه.نزار این چیزا جدایی بندازه
خب من از فیلمهای بیسروتهی ک اون نگامیکنه حالم بهم میخوره تو خونه هم میتونه ببینه ولی من تحمل اینکه بشینه جلومن فیلم ببینه بابچه ها بازی نکنه روندارم هی بچه ها میرن پیشش محلشون نمیده منم میگم بلندشو بروبیرون از خونه نبینم قیافتو
عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.
من واقعا اگه شوهرم کمک نکنه کارای خونه رو هم انجام نمیدم
دست راستت روسرم . شانس آوردی
خب من از فیلمهای بیسروتهی ک اون نگامیکنه حالم بهم میخوره تو خونه هم میتونه ببینه ولی من تحمل اینکه ...
پس خودتم مقصری.بابا طرف میخواد تو خونه آرامش داشته باشه.اگه بیرون کارشو خوب انجام میده و مالی کم نمیزاره بزار راحت باشه داخل خونه.اینطوری ممکنه کم کم به جاهای نادرست کشیده شه.تو ماشین واقعا خطری
پس خودتم مقصری.بابا طرف میخواد تو خونه آرامش داشته باشه.اگه بیرون کارشو خوب انجام میده و مالی کم نمی ...
مقصرچی ام ؟توخونه پسرکوچکم هی میره ب پروپاش میپیچه اونم دادمیزنه ،یاپسردیگمودعوامیکنه،بچه های منم بابایی آن خونه باشه بیشتر اذیت میشن