2777
2789
عنوان

مامانا بیایید درمورد شوهر بیشعورمه

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 34 پست
عزیزم ی کاری کن که شوهرت داخل خونه با خودت فیلم تماشا کنه.نزار این چیزا جدایی بندازه

خب من از فیلم‌های بیسروتهی ک اون نگامیکنه حالم بهم میخوره تو خونه هم میتونه ببینه ولی من تحمل اینکه بشینه جلومن فیلم ببینه بابچه ها بازی نکنه روندارم هی بچه ها میرن پیشش محلشون نمیده منم میگم بلندشو بروبیرون از خونه نبینم قیافتو

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حاضرم بره فیلم نگاه کنه ولی وسط هال دراز به دراز نیوفته به بچه های کوچیک بگه خفه شین بتمرگین ساکن ...

دقیقا ماهم خونمون کوچیکه. حدقل نباشه خودم بچه هارو سرگرم میکنم ولی وقتی هست وسرش توگوشیه بچه هابیشتر گریه میکنن و بابامیخوان

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

من واقعا اگه شوهرم کمک نکنه کارای خونه رو هم انجام نمیدم

دست راستت روسرم . شانس آوردی 

خب من از فیلم‌های بیسروتهی ک اون نگامیکنه حالم بهم میخوره تو خونه هم میتونه ببینه ولی من تحمل اینکه ...

خوب شما انتظار داری کل تایمی که توخونست مشغول بچه ها باشه ایشونم علاقه به وقت  گذرونی زیاد  با بچه هاشو نداره 

اینه که درگیری پیش میاد

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خب من از فیلم‌های بیسروتهی ک اون نگامیکنه حالم بهم میخوره تو خونه هم میتونه ببینه ولی من تحمل اینکه ...

پس خودتم مقصری.بابا طرف میخواد تو خونه آرامش داشته باشه.اگه بیرون کارشو خوب انجام میده و مالی کم نمیزاره بزار راحت باشه داخل خونه.اینطوری ممکنه کم کم به جاهای نادرست کشیده شه.تو ماشین واقعا خطری

پس خودتم مقصری.بابا طرف میخواد تو خونه آرامش داشته باشه.اگه بیرون کارشو خوب انجام میده و مالی کم نمی ...

مقصرچی ام ؟توخونه پسرکوچکم هی میره ب پروپاش میپیچه اونم دادمیزنه ،یاپسردیگمودعوامیکنه،بچه های منم بابایی آن خونه باشه بیشتر اذیت میشن

دست راستت روسرم . شانس آوردی

شایدم اسمش شانسه،اما ما قبل ازدواج راجع به این موارد صحبت کردیم 

روزایی که سرکاره خودم کارارو انجام میدم بجز کارای سنگین که درتوانم نیست،روزای تعطیلیش کارای خونه نصف نصفه و کلا ظرفا با اونه