مهدویت_انقلابی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 9578 عنوان اینا چطورن برای خیرات 83 بازدید | 9 پست اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم. امروز | 08:00 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 128434 شما مدام دارید تبلیغ میکنید عجیبه تبلیغ از این جنس ممنوع نیست ولی هر چیز دیگه ای ممنوعه سایت از صدا پر است و از حرف خالی
مهدویت_انقلابی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 9578 شما مدام دارید تبلیغ میکنید عجیبه تبلیغ از این جنس ممنوع نیست ولی هر چیز دیگه ای ممنوعه اعتراضی دارید از طریق مسئولین سایت اقدام کنید درضمن من از تهمت شما نمیگذرم اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 128434 اعتراضی دارید از طریق مسئولین سایت اقدام کنید درضمن من از تهمت شما نمیگذرم اعتراض ندارم سوال پرسیدم کدوم تهمت؟ سایت از صدا پر است و از حرف خالی
مهدویت_انقلابی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 9578 اعتراض ندارم سوال پرسیدم کدوم تهمت؟ سوال؟کدوم سوالگفتین دارین تبلیغ میکنین اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 128434 سوال؟کدوم سوالگفتین دارین تبلیغ میکنین بله چون مدام تاپیک های شما رو در مورد این محصولات رو میبینم غالبا هم قفل هست که پاک کنید این تهمت نیست چون خیلی از تاپیکاتون هنوز هستاگر واقعا مذهبی هستید میدونید که من دقیقا چی پرسیدم و شما دقیقا چه تاپیک هایی زدید و فرقش با تهمت رو متوجهید سایت از صدا پر است و از حرف خالی
مهدویت_انقلابی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 9578 بله چون مدام تاپیک های شما رو در مورد این محصولات رو میبینم غالبا هم قفل هست که پاک کنید این تهمت نی ... منم تاپیک های شمارو درمورد محصولات دیدماگر تبلیغ هستم انجام ندیدمذهبی بودن با نبودنم هم خداوند قضاوت میکنه و ارتباطی به شما نداره اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 128434 منم تاپیک های شمارو درمورد محصولات دیدماگر تبلیغ هستم انجام ندیدمذهبی بودن با نبودنم هم خداوند قضاوت ... کدوم محصولات؟ سایت از صدا پر است و از حرف خالی
مهدویت_انقلابی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 9578 کدوم محصولات؟ همونهایی که میفرمایین فلای شوینده فلان مام اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.
مهدویت_انقلابی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 9578 بله چون مدام تاپیک های شما رو در مورد این محصولات رو میبینم غالبا هم قفل هست که پاک کنید این تهمت نی ... @niniyar ببخشید ابن کاربر وارد تاپیک من شده تهمت میزنه که تبلیغ میکنم و قفل میکنم که پاک کنم،، درحالیکه اینطور نیست و تاپیک هام سرجاشه اگر ممکنه رسیدگیی کنین اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.