2777
2789
عنوان

دختریکسالم شب تا صبح بی قراری میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 36 پست

خب تمام بچه ها هکه چیز رو‌د دهن میزنن، توقع داری مثل خودت از همه چی اطلاعات داشته باشه!

طفلی یکسالشه دیگه دور و برش رو امن کن که چیز تیز و مسموم کننده نباشه بعد بذار راحت باشه، هیچیش نمیشه دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی دندونه و لثه هاش خارش و درد داره ، برای همین بیقراره . براش ژل دندون « دنتی کید باریج » بگیر ، شبا قبل خواب بزن به لثه اش . گیاهیه و ضرر نداره . من برای پسر خودم استفاده میکردم و خوب بود ، خیلی آروم تر شد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
دندونای جلوش فقط دراومدهآهن ومولتی ویتامین ک یه وقتاییم یادم میره

اینکه بی قراری می‌کنه بخاطر دندون در آوردن عقبی ها هست. در مورد ندادن هر روزه آهن و مولتی ویتامین هم بهت بگم ندادنش جفا و ظلم در حق بچته چون خییییلی مهمه. 

دختر منم یک سالشه وای اصلا غذا نمیخوره ، مثلا دیروز از صبح تا شب فقط یه لقمه نون و پنیر و چند تا بیس ...

اینم چندروزه خوب غذا نمیخوره فقط بیسکوییت میخوره

واییی احتمالا داره دندون درمیاره

مثلا چطوری اذیت میشه حالتاش چیه؟

فقط شیر میخوره از غذا افتاده ، لجباز شده و جیغ میزنه و دستاش تو دهنشه ، تو خواب همش بیقراره 

این هفته دو تا دندون درآورده یه کرسی یه جلو ، حالا از دیروز دوباره این حالتاش شروع شده کرسی اونطرف میخواد بزنه بیرون

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
از کجا بفهمم؟دستشم تودهنش میزاره وگاز میگیره ماهارم هی گازمیگیره احتمالا همینه

این حرفا قدیمی هاس نمدونم اعتقاد داری بهشون یا نه 

میگن پدر و مادر نباید دست بزنن به لثه بچه

عمه بچه دست بزنه بهتره

اینو شنیدم دلیل منطقی و چیزای دیگش رو نمدونم چرا