پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا وقتی اخا قصه برسه و خدا واسه من کاری بکنه من دیگه پیر شدمد😥
یکاری بگم میکنی؟
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚
همش حرفای کلیشه ای هسشمثلا ما دهه شصتیا چیزی نمونده یائسه شیم هنوز مجردیم اونوقت میگن صبور باشید میش ...
از صبر متنفرم همش چرته
اوضاع ما دهه ۷۰ هاهم مناسب نیست هرچی شوهره این دهه ۸۰ ها بردن
هیچ غسلی نباید به گردنت باشه شروع کن ۵۳۰ صلوات حضرت زهرا رو بفرست و به نیت حاجتت و بعد بخواب از خدا نشونه بخواه که تو خواب بگه حاجتتو میگیری یا نه
پاشو دست نماز بگیر سوره یاسین بخون الان بهترین موقع اش به هر مبین رسیدی سکوت کن حاجت تو دلت تو بگو آروم اشک ام ریختی اشکال نداره ی مبین هست الف لام دارم اون رسیدی مکس نکن ادامه بده
من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم