2777
2789

خدا توبه کنندگان دوست داره .

ان الله یحب التوابین .

عزیزم .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
@herzshamsاین کانال داخل ایتا حتما برو حتما از مشاورش بپرس محصول برای مشکلت دار حتما حل میش نگران نب ...

وای شمام یه فرصتی حتما گیر میارین واسه تبلیغ

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن که اولین انسانی نیستی که بعد از این همه سال زندگی بشر رو کره خاکی،این مشکل رو داری.و میلیونها نفر تا باحال شرایط تو رو داشتند ولی نگذاشتن پول یا تنهایی به کار خلاف بکشونتشون.وقتی تو آیینه به خودشون نگاه می کردم نقص عضو رو نمی دیدن..یه آدم ارزشمند و مخلوق خدا رو می دیدم که برای زندگیش برنامه داره و تلاش می‌کنه.اونها زندگیشون رو درست کردن.بهتر از آدمهای سالم دور و برشون.و بعد از مرگ هم باز توی ناز و نعمت دارن از رضایت خدا لذت می برم و پیش خود خود خدان.تو طبقه ای از بهشت که خیلی از اون آدمهای سالم بهش نرسیدن...و باز ما می میریم و بعد ما هم میلیونها آدم مثل تو دقیقا با شرایط تو میان رو کره خاکی که باز موفق میشن همیشه شاد زندگی کنند و موفق.چه تو دنیا چه تو آخرت.