مثل اینکه همسایه بغلی مون شوهرش با رفیقاش بیرون بوده زنه داره خودشو جر میده خب زن صداتو ببر ساعت ۴ صبحه حالیت نیست ملت خوابن به ما چه که شوهرت تازه اومده خونه😑😑😑ما چه گناهی کردیم گفتم فردا صبح به صابخونشون بگیم این دومین باره 😐خب ۴ صبحهههه مسلمون
بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449
ربطی نداره بعضی اززناکلا میخوان قلدری کنن خودشون هرکاری دلشون میخوادبکنن ولی شوهرنه زن هارزیاددیدم ...
بعضی زنها هم هستن کلا آروم بودن بعد از ازدواج با یه آدم بیمار اینطوری شدن و راه برگشت ندارن قضاوت الکی نکنید عقده خانوادگی چیه طرف زن داره این موقع شب خونه اومدنش درست نیست ببین چندبار تکرار شده که زنه شاکیه هیشکی با اولین بار اینطوری نمیکنه
به خدا گفتم : چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟ خدا پاسخ داد :شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻♀️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!