2777
2789

تازع ثبت نام کردم کلی شوق ذوق توهمون دانشگاهه انتخاب واحد کردم ثبت نام کردم پول پرداخت کردم فلان اما وقتی اط دانشگاهع اومدم بیرون برم از گتابرفروشی کتاب بخرم گف ترم یکی اینا گفتم ارع گف رشتت گفتم انسانی گف وای چرا پس حسابداری رفتی برات سختع و توش میمونی طبق تجربع ۸ سالع من خیلی از انسانیا ک رفتن پیام نور حسابداری توش موندن یا ترم بعدش رشته عوض کردن یا نرفتن چون کلاساش غیر حضوریع آمار و ریاضی این مباحث هم دارع ریاضی انسانی هم ک خیلی سخت و سنگین نبودع ممکنع این رشتع برات سخت باشه

اینا خیلی حالم گرفتع شد فق بابغض نشسم ت اسنپ برسم خونع دلمو خون کردمن پولشم ب زور جور کردع بودم

واقن حسابداری خیلی حساب کتاب دارع؟؟؟کسی خوندع؟میدونع اصن؟

خواهرمن رفت  انصراف داد‌متاسفانه 

همش میگف سخته هیچی نمیفهمم

شما برو

انشالله میتونی

ب این چیزا فک نکن حالا ک رفتی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه حرفی زده 

شاید اونا استعدادش رو نداشته باشن و علاقه شون کم بوده که نتونستن ادامه بدن

از طرفی تو وقتی بخونی و تلاش کنی قطعا موفق میشی مهم علاقه اس. اتفاقا چونکه پیامنوری کلی کتاب میخونی و خیلی خوب یاد میگیری ،،

من خودمدهمیشه برام جای سواله که چطور از انسانی میشه حسابداری خوند؟اصلا ربطی بهم ندارن کدوم بیسوادی ه ...

حسابداری از انسانی نیست که 

میشه یکم توضیح بدید

چون دختر من از فنی حرفه ای رفته حسابداری

حسابداری رشته سنگینی نیست برای کسی که به ریاضی و حساب و کتاب علاقه داره و هوششو داره

اما برای دانشگاهی که ثبت نام کردی، بله متاسفانه دانشگاه پیام نور تا بوده تدریس حضوری نداشته (مناسب شاغلینه بیشتر)

و خودت باید از پس درس ها بر بیای بتونی بر بیای هم معدلت ممکنه خوب نباشه

بهتر بود حسابداری دانشگاه آزاد ثبت نام میکردین کلاسا طبق دانشگاهای سراسری به موقع تشکیل میشه و بابت شهریه ای که دادی حداقل آموزش درستی بهتون میدن و آزمون های کلاسی میگیرن و کنفرانس و ارائه و..  اما پیام نور شیوه غیرحضوری داره و واقعا شوق و ذوقی برای یه دانشجوی جوون نداره و توقع نداشته باشید حالا لباس یا مقنعه یا کتاب خریدین قراره برید دانشگاه و سر کلاس بشینید، نه کلاسی تشکیل نمیشه نهایت برای رفع اشکال

غصه نخور درست میشه.