2777
2789
عنوان

همسایمون فوت شده بعد یک هفته فهمیدن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7090 بازدید | 145 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فامیل ما با برادر خودش دو تا مرد تو یه خونه مجردی زندگی می کردن این مرده بود برادرش یک روز و نیم تمام نفهمیده بود...حتی گفت اتاق بغلی بودم نفهمیدم...صداش کردم یه حالت گنگی مثل هوم گفتن گفته...در صورتی که مرده بود...بعد یک روز و نیم فهمیده بود...خدا کنه اگه کسی و کاری هم خدا به آدم میده درست و درمونش رو بده نه بی تفاوت...حالا چند تا برادر و یه خواهر دیگه هم داره اما کسی سر نزده بود.

❤️❤️ 

اخه تازه از شوهرم جدا شده بودم بخدا برگشت گفت ببین چی بودی یارو سر همین کارات طلاقت داده با اینکه بی ...

آدم در لحظه عصبانیت و ناراحتی روحی عقلش کار نمیکنه و نمی‌فهمه چی میگه 

واسه همینه میگن موقع عصبانیت سکوت کنید و نفس عمیق بکشید و شیطون رو لعنت کنید 

گاهی پدرومادر آدم که بچشون براشون عزیزه ممکنه سر عصبانیت نامربوط بگن به بچه اما باور کن از ته دل نگفته 

خدا بهتون آرامش بده بهش سر بزن 

عزیزم فامیل ما با برادر خودش دو تا مرد تو یه خونه مجردی زندگی می کردن این مرده بود برادرش یک روز و ن ...

ای وای بیچاره چقدر نسبت بهش بی تفاوت بودن🥲 خدارحمتش کنه

گیتار میزنن با تارهای عصبیت پس توام فوتشون کن با ساز دهنیت

😥😭نه من بابام خیلی مهربونه بود خودم وقت آزادم کم بود خیلی ناراحتم

الهی خدا به دلت آرامش بده روحش هم در آرامش باشه چند سالش بود🖤😢💔لعنت ب این دنیای بی ارزش

کاربری دست دو نفره ✋️