2777
2789

لیسانس دارم دوتا بچه از ازدداج اولم .خانوادم هیچی کمکم نکردن با این که پولدارن حتی جهاز ندادن بهم یعنی از ۱۵ سالگی مجبورم کردن کار کنم تا ۲۰ سالگی همه رو گرفتن ازم اخرم ۲۰ سالگی ازدواج کردم و هیچی ندادن بهم .بازنشسته است پدرم فک کنم ۱۵ تا ۱۷ حقوقش باشه مارکت دارن ک ۱ونیم سرمایه شه الان دوتا واحد ۱۰۰ متری دارن باغ دارن یه خونه ۲۰۰ متری ولی ب من هیچی ندادن پدرم نزدیک ۷۰ سالشه مادرم نزدیک ۵۰ همش منتظره بابام فوت کنه ک حقوقه رو هم بگیره برا خودش همه دار ندار رو هم کرده ب اسم مادرم .ادامه...

رفتم بهزیستی ثبت نام کردم برا خودمو بچه ها ماهی ۲ تومن میدن کمک خرجی مغازم ورشکست شد جمع کردم خانوادم برای این که سربارشون نباشم گفتن ازدواج کن همسر الانمم چون مجرد بود و ازدواج قبلی نداشت ب خانوادم گفت یک مدت ۱ سالی صیغه باشیم بعد کارای عقد رسمی رو یکنیم ولی صیغه ۹۹ ساله کردیم و حضانت فرزند و برای من داد و مهریه ام ۱۴ تا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حد اقل اگر زندگیم خوب پیش نرفت بتونم از حقوق مستمری پدرم بعدا استفاده کنم چون همسرمم نمیزاره شاغل بشم و دوتا بچه ام دختر هستن و نمیخام بعدا با سختی ازدواج کنن و درس بخونن و همش منت پدر ناتنی بکشن برای خرج مخارجشون .

پدر اصلی شونم عین خیالش نیست اینده این دوتا بجه ب خانوادمم میگم حد اقل مزد اون ۵ سالی ک کار کردم ازم گرفتین رو بدین برای زندگیم لازم دارم میگن تو پولی ندادی بهمون و انکار میکنن شما بودین حاضر بودین عقد رسمی نکنین ک از اون طرف ب حقتون از خانواده برسین یا بیخیال میشدین و عقد رسمی میکردین

به حرف مادر سمیت گوش نده پدرت خدا نکرده فوت کنن سهم از حقوقش داری اون خونه و فلان بیسارم هرچقدر وصیت بنویسن فایده نداره قانونی تقسیم میشه مگه اینکه قبل فوت بزنن به نام برادرات 

وصیت فقط برای یک سوم امولل قابل اجراست 

امیدوارم برادرات از پدرمادرت منصف تر باشن اه اینا دیگه کین

کاش انتخاب دوم گند نزده باشی

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

به حرف مادر سمیت گوش نده پدرت خدا نکرده فوت کنن سهم از حقوقش داری اون خونه و فلان بیسارم هرچقدر وصیت ...

بنام مادرم کرده داداشام هم ازدواج کنن هر کدوم سهم اونا رو بنامشون میکنه 

به حرف مادر سمیت گوش نده پدرت خدا نکرده فوت کنن سهم از حقوقش داری اون خونه و فلان بیسارم هرچقدر وصیت ...

برادرامم منصف نیستن برای همین میخام ازدواجم همینجوری صیغه باقی بمونه ک بعدا از حقوق پدرم بتونم استفاده کنم ولی دور بری هام مسخرم میکنن ک ازدواجت صیغه ای هست و از این حرفا

برادرامم منصف نیستن برای همین میخام ازدواجم همینجوری صیغه باقی بمونه ک بعدا از حقوق پدرم بتونم استفا ...

هرچی میخوان بگن به منفعتت فکر کن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟