2777
2789
عنوان

خیلی بی قرارم چیکارکنم

204 بازدید | 27 پست

اعصابم یکم خورده انگار در و دیوار داره بهم فشار میاره بی قرارم دلم میخواد سرمو با یه چیزی گرم کنم یکم حالم عوض شه فیلمم گذاشتم نتونستم نگاه کنم  تو دلم رخت میشورن سرم از فکر درد گرفته

🤍🐼🥥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هم نزدیک پریودمه هم یه سری چیزای کوچیک بیش از حد اعصابمو‌خورد کرده

من هم متأسفانه نزدیک پریودمه و به شدت اذیت میشم.

اگر میتونی چیزهایی که اذیتت میکنه رو تو یک دفترچه برای خودت بنویس.

گاهی نوشتن باعث میشه بعدش آدم احساس کنه اونقدرا هم مهم نبوده و یجورایی فکرش راحت تر میشه. 

درست میگی خیلی همه چی رو مخمه

گاهی وقت ها مثل همین دوران نزدیک پریود ، حساسیت آدم بالا میره و تحملش پایین تر میاد. 

من خودم گاهی حتی صدای تلویزیون هم عصبیم میکنه ، در حالی که صداش بلند هم نیست.

ببین خودت رو به چه کاری مشغول کنی ، فکرت آزادتر و حس و حالت بهتر میشه؟

فیلم یا کارتن دیدن ، 

کتاب خوندن ، 

یه کار هنری انجام دادن ، 

حتی گاهی خوابیدن هم خیلی کمک میکنه ،

خوردن یه خوراکی دلچسب ،

و .... 

عزیزم قرآن بخون.

همینطوری معمولی رو به قبله بشین با خدا دردودل کن.

با امام زمان حرف بزن قطعا از حالت خبر داره و برات دعا میکنه.

اگر دلت گریه میخواد روضه بذار و گریه کن تا سبک بشی.

و قدر عمر و لحظاتت رو بدون تو لحظه باش و لذت ببر.

خودتو با چیزای کوچیک خوشحال نگه دار.

خرید جینگیجات.خوراکی

گاهی وقت ها مثل همین دوران نزدیک پریود ، حساسیت آدم بالا میره و تحملش پایین تر میاد. من خودم گاهی حت ...

دقیقا 

امروزم یه سری اتفاقا افتاد که حالم بدتر شد

موزیک گوش دادن حالمو خوب میکنه اما حتی حوصله اونم ندارم دلم میخواد مغزمو از تو سرم دربیارم بگیرمش زیر آب سرررد

🤍🐼🥥
دقیقا امروزم یه سری اتفاقا افتاد که حالم بدتر شدموزیک گوش دادن حالمو خوب میکنه اما حتی حوصله اونم ند ...

بله بعضی چیزها وقتی اتفاق میفتن که شرایط مناسبی برای رو به رو شدن با اونها یا تحملشون رو نداریم.

من معمولا وقتایی که دیگه هیچ چیزی نمیتونه کمکم کنه ، میخوابم.

بله بعضی چیزها وقتی اتفاق میفتن که شرایط مناسبی برای رو به رو شدن با اونها یا تحملشون رو نداریم.من م ...

خیلی خوبه که میتونی بخوابی کاش منم تو این شرایط میتونستم بخوابم برعکس اینجور موقع ها اگه خوابمم بیاد نمیتونم بخوابم

🤍🐼🥥
خیلی خوبه که میتونی بخوابی کاش منم تو این شرایط میتونستم بخوابم برعکس اینجور موقع ها اگه خوابمم بیاد ...

بله واقعا گاهی اوقات خوابیدن خیلی به آدم کمک میکنه.

گاهی حتی خودم رو حسابی با کار یا ورزش یا ... خسته میکنم که بعدش چندین ساعت بخوابم. 

بله واقعا گاهی اوقات خوابیدن خیلی به آدم کمک میکنه.گاهی حتی خودم رو حسابی با کار یا ورزش یا ... خسته ...

من رسماا فلج میشم میفتم یه گوشه نه میتونم چیزی بخورم نه میتونم کاری بکنم انقدر تو اون حالت میمونم که خود به خود بهترشم داغون هم شدما 

🤍🐼🥥
من رسماا فلج میشم میفتم یه گوشه نه میتونم چیزی بخورم نه میتونم کاری بکنم انقدر تو اون حالت میمونم که ...

💔

بیشتر از نظر فکری نمیتونی کاری انجام بدی ( یعنی چون فکرت ناراحته ) یا اینکه جسمی هم بی حال میشی ؟ 

💔بیشتر از نظر فکری نمیتونی کاری انجام بدی ( یعنی چون فکرت ناراحته ) یا اینکه جسمی هم بی حال میشی ؟

چون فکرم ناراحته دستودلم به کاری نمیره مثلا الان خیلی گشنمه ولی هیچی نمیتونم بخورم 

🤍🐼🥥