اردکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 6588 عنوان تو دانشگاه همه از رشتشون ناراضین 125 بازدید | 3 پست هرکسی به دلایلی راستش من حالم خوبه حال روحیم اون ارامش ودارم گاها فکرمیکنم خدا بهترینارو سرراهم میزاره به نظرتون همین کافیه ???نمیدونم چجور بگم حس میکنم میتونم باهاش مچ شم ... ....این کاربری تعلیق داعم است.. 1404/08/06 | 01:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 6942 قطعا همینطوره اونا ناشکر هستن و قدر نعمت رو نمیدونن این جمله خیلی قشنگه که میگه وقتی به دستش آوردی یادت نره چقد میخواستیش یادت نره که به خدا میگفتی اینو بهم بده دیگه هیچی نمیخوام این خیلی حال و روز این روزهای آدمای دورمون رو میتونه عوض کنخ و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
اردکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 6588 قطعا همینطوره اونا ناشکر هستن و قدر نعمت رو نمیدونن این جمله خیلی قشنگه که میگه وقتی به دستش آوردی ی ... حس خوشبختی وارامش ودارم منظورم اینه به نظرت همین کافیه???😕😕سرویس شدم اینقدر اه وناله بقیه شنیدم ....این کاربری تعلیق داعم است..
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 6942 حس خوشبختی وارامش ودارم منظورم اینه به نظرت همین کافیه???😕😕سرویس شدم اینقدر اه وناله بقیه شنیدم بله واقعا کافیه هدف از زندگی ما آرامشه بقیه هم ناشکرن یادشون رفته دارن وسط آرزوهاشون زندگی میکنن و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی