2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به شدت عصبی میشم خونه کسی برم تو توآلتش دستمال نباشه قبل رفتن میپرسم دستمال هست یا نه

چرا میکروبی شه اخه؟؟؟؟؟کنسول و کمد هست

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
من به شدت عصبی میشم خونه کسی برم تو توآلتش دستمال نباشه قبل رفتن میپرسم دستمال هست یا نهچرا میکروبی ...

وای 😑😑حس میکنم تمام میکروبای توالت روحوله و دسماله🤢فکرشم آزار دهندس

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

این وسواسه هست ک لباسشون رو باید عوص کنن زیاد شده واقعا عجیبه 

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

من هم هیچ چی نمیزارم و به نظرم به شدت آلودست چون تمامی گازهای موجود در دستشویی تو هوا پخشه و رو تمام وسایل میشینه 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

من دستمال و حوله میزارم ، دستمال که جای مخصوص داره برای مهمون خودمون استفاده نمیکنیم مسواکم تو کنسول میزارم ، نمیشه که همه چیزو برداری یه موقع کسی میاد آدم یادش میره براش دستمال و حوله ببره 

هایده خانم تو یه تاپیک دیدم کوزارکس میزنی گفته بودی استفاده میکنم نتیجه رو بهتون میدم چی شد استفاده کردی ؟ نتیجه دیدی ؟ 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

هایده خانم تو یه تاپیک دیدم کوزارکس میزنی گفته بودی استفاده میکنم نتیجه رو بهتون میدم چی شد استفاده ...

مزخرف بود ...من ژل شستشوی سراوی هم زدم

۳ ملیون پول دادم ..اصل هم بود 

شاید تاثیر نداشته رو صورت من 

باور کن ضد،آفتاب لافار همون زردا خریدم ۳۰۰ زیر آرایشم میزنم بخدا انقدر عالیه کیف میکنیر🤣😂😂😂

حتی من قبلن ژل شستشو سینره زدم صورتم شفاف میشد 

مزخرف بود ...من ژل شستشوی سراوی هم زدم۳ ملیون پول دادم ..اصل هم بود شاید تاثیر نداشته رو صورت من باو ...

پس حیف سه میلیون   برای همین میگن به گرونی نیست باید به پوستت بیوفته 

چقدر از این چیزها خریدیم تحت تاثیر تبلیغ و گذاشتیم بدون استفاده گوشه کمد 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

پس حیف سه میلیون برای همین میگن به گرونی نیست باید به پوستت بیوفته چقدر از این چیزها خریدیم تحت تا ...

ارع بابا 

باید با پوست سازگار باشه