2777
2789
عنوان

بچه ناتنی خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 78 پست
مهمونی رفتم خوبه پدرشوهرمخودمون مستقل شهر دیگری بودیمگفتم ک نامادری بود گفت بدخابم کردی

متوجه شدم تازه خدارحمتش کنه فقط شوهرت ناتنی بود؟؟؟

نه بابا من کاری به کارش ندارم مهمونه چند روز کلا سردم اینجوری بهتره چون بچس جنبه‌نداره

متوجه شدم تازه خدارحمتش کنه فقط شوهرت ناتنی بود؟؟؟ نه بابا من کاری به کارش ندارم مهمونه چند روز کلا ...

شوهرم ۳ سالگی از دست داد مادرش رو

اره دنیا جای کوچیکه میگم خداشاهده چند بار اومد ب خاب دختراش ک بگین این ببخشه ولی خوب همسرم نبخشید و نمیبخشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکبار روزه بودن همشون من خوب از شهرر دیگ رفته بودم و خجالتی بودم هنوز روم نمیشد دست ب یخچال بزنم دم ...

خدا رحمتش کنه ولی زن بابای من درسته زیرابیاشو داره اما خیلی بااحترامه عروسمون خیلیم بهش ظلم میکنه بازم زن‌بابام چیزی نمیگه همه عین هم نیستن

خداروشکر شما خوبیاون نمیدونی چی بود.....ممنون ک خوبی

هعییی اینجا که ناشناسیم دخترشو هرجور بود رد کردم یکسال خونه من بود تو محل کارش میگفتن میخورد میخوابید میگفت زن‌بابام ازم‌کار زیاد میکشه اینجام میومد میخوردمیخوابید میگفت تو محل کار خیلی خسته میشم همیشه ازش تعریف میکردم وقتی رفته بود از این شهر همکارشو دیدم‌گفتم باهاش مشکلی نداشتم گفت چیو‌مشکلی نداشتی دیدم‌دختره‌مو به مو‌همه چیو‌بهش گفته و همکارش همه وقایع خونمو حفظ بود 

خداروشکر شما خوبیاون نمیدونی چی بود.....ممنون ک خوبی

بعد دخترش یه شب قرص خورد به‌قصدخودکشی بخاطر دوست پسرش بزور بردمش بیمارستان باباش نمیبرد تا نصف شب با بچه اونجابودم‌بعد یه هفته بچم‌مریض شد خونه شده بود عین طویله بلانسبت دختره میومد از رو نون و برنج رو زمین رد میشد حتی حال دخترمم نپرسید حرفیم‌زدی فکر‌میکنن فقط زن‌بابا بده

بعد دخترش یه شب قرص خورد به‌قصدخودکشی بخاطر دوست پسرش بزور بردمش بیمارستان باباش نمیبرد تا نصف شب با ...

ن قطعن شوهر منم بدی هایی داشته 

ولی خوب اندازه یه مادر توقع دارن ازت اینو بدونن وکاری نمیشه کرد

ن قطعن شوهر منم بدی هایی داشته ولی خوب اندازه یه مادر توقع دارن ازت اینو بدونن وکاری نمیشه کرد

شوهرتو نمیتونسته‌ اونقد بد باشه چون از بچگی‌ وقتی هیچی حالیش نبوده زیر دست نامادری بوده حتی چهره مادرشم یادش نمیاد

شوهرتو نمیتونسته‌ اونقد بد باشه چون از بچگی‌ وقتی هیچی حالیش نبوده زیر دست نامادری بوده حتی چهره ماد ...

واقعنم یادش نمیاد بعد ۳۲سال امسال یک عکس سه در چهار دایی هاش دادن گفتن مادرته

فقط یادشه ک بهش صبحانه داده و بعد سکته کرده 

واقعنم یادش نمیاد بعد ۳۲سال امسال یک عکس سه در چهار دایی هاش دادن گفتن مادرتهفقط یادشه ک بهش صبحانه ...

آخیییی فکر کنم براش تعریف کردن تو ذهنش مونده سه سال کوچیکه

آخیییی فکر کنم براش تعریف کردن تو ذهنش مونده سه سال کوچیکه

ن میگ خودم یادمه حتی بعدش کدوم همسایه بردتش مغازه و اونجا فقط یک آدامس برداشته و هیچی جز اون برنداشته رو یادشه تا ۱۵ سالگی همه فک میکردن این نمیدونخ ک اون نامادریش ک یهو میاد میگ من میدونم و اینا 

عجیبه برام ک یادشه

اونا چون مادشون زندس باتو هیچوقت خوب نمیشنانشالله زودتر ازواج کنن توراحت شیفقط بفکر اندوخته خودت و ب ...

یه دختر دارم 

بد نباشن خوبیشونو نخواستم دخترش با پدرشم خوب نیست همیشه اسمس میده زبونش دومتر شوهرم هیچی نمیگه