2777
2789
عنوان

آدم بزرگا بخوره زمین چقد خنده داره

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 35 پست
ابروت که نرفته اصلااتفاقه برا همه پیش میادولی من خودم اول میرم کمک طرفاخه به طرز واقعی و فیزیکی تو ا ...

خودم خجالت کشیدم 

هم درد داشتم من داشتم می خندیم طفل معصوم ها فک کردن گریه می کنم 

اومده بودن می‌گفت گریه نکن 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣

معجزه شکر گزاری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یاد خالم افتادم 🤣😂😂😂😂الهی بمیرم

اون موقع ۵۵ سالش بود موضوع ۱۵ سال پیشه 

پشت وانت دایم نشسته بودیم ..ما زودتر پیاده شدیم

خالم آخری پیاده شد ..چادر پیج خورد لای پاش 😐😂😂😂وای خالم ی چرخی زد با کمر از ماشین پرت شد ..وای منو دختر خالم از خنده جرواجر شدیم🤭🤭🤭🤭

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

من که کسی بیافته خندم نمیگیره

فرق داره 

آره 

بستگی داره کجا و چطوری باشه 

من به خانومه نخندیدم فقط طرف من نگاه کرد 

منم طرف اون 

حیرون مونده بودم چرا همچین شد 

اومدم خونه فقط یادم میاد چطو ری گلوله شد

معجزه شکر گزاری...

خونه پدر شوهرم بودم پدرشوهرم با دوستش وایساده بودن تو حیاط خواستم از پله ها برم پایین پام پیچ خورد جلوی اونا افتادم زمین کفشم پاره شد کفش مادر شوهرم و پوشیدم به راهم ادامه دادم😂

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

بیچاره بچت دیگه درس عبرت شد براش که گریه نکنه😐😂

فکر کن کوچولویی رو زمین نشستی داری برای خودت گریه میکنی یهو مامانت به اون گندگی با گونی برنج تصادف کنه گورومپ بخوره زمین😂😂😂😂

وای یاد خالم افتادم 🤣😂😂😂😂الهی بمیرماون موقع ۵۵ سالش بود موضوع ۱۵ سال پیشه پشت وانت دایم نشسته ب ...

اون که مهره های کمرش 

شکسته لابد 😐😁😁😁

معجزه شکر گزاری...

بیچاره بچت دیگه درس عبرت شد براش که گریه نکنه😐😂فکر کن کوچولویی رو زمین نشستی داری برای خودت گریه م ...

😂😂😂

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

خدا لعنت کنه شیطون رو الان باز به دایی ام میخندم 

رفته بودیم بندر 

باد شد

همه چادر هاشو بستن این ور اون ور 

که باد نبره 

دایی هم بیچاره قابلمه و ظرف های شسته توش بود دستش بود 

دوید میخواست از گرد و خاک زودتر فرار کنه بیاد تو چادر 

نخی که همسایه بسته بود به چادر ش ندید 

یعنی پاش گیر کرد 

خورد زمین همه ظرف ها پخش زمین 

خود ش 

مثل بچه ها 

دم رو شده بود 

🤣🤣🤣🤣😐😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

معجزه شکر گزاری...

منم میخندم دست خودم نیست بزرگ کوچیک فرقی نداره 🤣🤣😂😂خودمم همش در حال پیچ خوردن و افتادنم

آدم های سریع و عجول می خورن زمین 

من جاریم خیلی آرومه مثل حلزون بخدا 

کارش درسته 

🤣🤣🤣🤣🤣

ولی من نه

معجزه شکر گزاری...