2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم نامزدیم و بهم بزنم جدا شم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 46 پست
خب واس من سخته سنمم کمه دیگه بدتر

چن سالته

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی نفهمیدم

بنده خدا این کارا یعنی چی آیندتو سر چی داری بهم میزنی تو قراره یه خانواده تشکیل بدی بعد هنوز تو فکر اینی از خانوادت دور نشی به نظرم بلوغ تشکیل خانواده نداری

۱۷

سه ساعت راهی نیس عزیزم 

زندگی تو بهم نزن قشنگ دو هفته یا ماهی یه بار  میتونی بیای سر بزنی یا خانوادت بیان پیشت

ماهم دوریم چیکار کنیم میسازیم دیگه

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
اولش قبول کردم الان پشیمونم

میکم دیگه 

بهش بگو 

اولش گمان کردم میتونم اما الان در خودم نمیبینم 

دلایل منطقی با آرامش بگو 

بگو الان انتطار دادم راهی پیش پام بذاری تا در رابطه باهاش تصمیم بگیریم 

اینجوری هم نحوه حل مسئله و طرز برخورد با مشکل ایشون میانجی هم بالاخره یه تصمیم میگیرین