2777
2789
عنوان

یه سوتی ای دادم که دلم میخواد بمیرم به خاطرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 78 پست
به نظرم‌نشنیده چون در گوش همکارت گفتی ،گفته لاید حرف بدی بوده که در گوشش گفتی،به طعنه گفته

وای خدا از دهنت بشنوه❤️

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بیخیال بابا خودتو اذیت نکن سنگین باش خودتو بزن به اون راه که اصلا همچین حرفی نزدی چند وقت دیگه تو ای ...

مرسی عزیزم

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمت گرممنم همین فکرو کردمهمکارمم بهش پیام دادم همینو گفتیه اراجیفی نوشتن اینجا واقعا دارم به عقلشون ...

نه اینجا سعی کن درد و دل نکنی بدتر میشه.تو سعی کن همونجوری که همیشه رفتار میکردی باش سرکارت

نه اینجا سعی کن درد و دل نکنی بدتر میشه.تو سعی کن همونجوری که همیشه رفتار میکردی باش سرکارت

مرسی عشقم

رییسم با خنده گفت حرف بد زد؟همکارم گفت نه حرف بدی نزد

خب نشنیده پس خودو درگیرس نکن اگه شنیده بود نمیپرسید که حرف بد زد یانه.البته بستگی داره اگه محترمه چیزی نمیگفت اگه پروعه ممکنه شنیده باشه

بنظرم نمیتونه حدس بزنه که همچین چیزی گفتی چون خیلی باب نیست معمولا نمیگن هوا هوای س ک سه🤣🤣

ولی در کل خیلی زشته در گوشی حرف زدن دیگه حرف نزن مخصوصا وقتی ۳ نفرید

چون در گوشی گفتی اونجوری گفته....چون معمولن آدم حرف بدو در گوشی میگه وگرنه حرف خوب بلند میگه اگه یه ...

اره منم همین فکرو کردم

بعد همکارمم گفت نه بابا

مرسی عزیزم❤️

اون گفت حرف بدی نزد که

خب حله دیگه 

شما ک اروم و بی صدا گفتی 

دوستت هم طرفت گرفته 

اینم دید تو یواشکی گفتی پیش خودش گفت لابد حرف بد زد نخواست بشنوم مردا میدونی فضولن یکم نه زیاد . اصلاااااا فردا نترس انگار ن انگار ضایع نکن خودتا دیدیش هیچی ی چی بود بین تو و رفیقت 

خب نشنیده پس خودو درگیرس نکن اگه شنیده بود نمیپرسید که حرف بد زد یانه.البته بستگی داره اگه محترمه چی ...

مرسی عزیزم

داشتیم راه میرفتیم

اون جلو داشت میرفت

ما پشت سرش بودیم من یواشکی به دوستم گفتم

اینجوری نبود تو روش برگردم تو گوش دوستم حرف بزنم

به خاطر همین به نظرم احتمال شنیدنش خیلی کمه 

خب حله دیگه شما ک اروم و بی صدا گفتی دوستت هم طرفت گرفته اینم دید تو یواشکی گفتی پیش خودش گفت لابد ح ...

مرسی عزیزم

دمت گرم که انقدر خوبی❤️

به مظر منکه همینه،الکی خودتو اذیت نکن،،شاید ما هم بودیم میگفتیم لابد حرف بدیه که بلند نمیگه

مرسی عزیزم

مرسی که انقدر خوبی ❤️