2777
2789
عنوان

کسی که تو مصاحبه فرهنگیان نه رد شده نه قبول

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 23 پست

اخرین جمعه ی قبل از مصاحبت هم میری نماز جمعه 

قشنگ حرفای امام جمعه رو مینویسی 

همه جارو نگاه میکنی و یاد میگیری چطور نماز جمعه میخونن 

بقیه ی احکام رو هم بشین بخون 

نماز میتو نمیدونم ولی فقیه کیه و ...

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینستا داری افراد سیاسی دنبال نکن 

پروفایلت خودت نباشی 

ایتا و تلگرامو نمیدونم هر برنامه ای عکس از خودت نباشه ۴ تا عکس خوب مثلا مشهدی چیزی بذار

اگه اینستا داری افراد سیاسی دنبال نکن پروفایلت خودت نباشی ایتا و تلگرامو نمیدونم هر برنامه ای عکس از ...

مرسی گلممم

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

جنس چادرت و مدلش رو بدون * ممکنه واس اینکه بفهمن از خودته یا نه بپرسن از من پرسید 

جوراب ساق بلند بپوش ممکنه بگه ساق جورابتو ببینم 

اگه متاهلی حلقه دستت کن و بگو که متاهلی 

اگه مجردی ابرو هاتو برندار و برو

من هر چی یادم اومد گفتم فداتشم 🥺❤️ اگه باز چیزی اومد ذهنم اضافه میکنم جزوه داری که بخونی ؟؟!

فداتشم من خیلی لطف کردی عزیزم مرسی که وقت گذذشتی 🥲

اره عزیزم جزوه هاش رو دارم

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

فداتشم من خیلی لطف کردی عزیزم مرسی که وقت گذذشتی 🥲اره عزیزم جزوه هاش رو دارم

فدات🥺❤️ ایشالا خبر قبولیت 

بخون حسابی نگران هیچی هم نباش 

فدات🥺❤️ ایشالا خبر قبولیت بخون حسابی نگران هیچی هم نباش

قربونت برم من😘