2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دوماه یا سه ماه یبار میخرم اغلب یا جشنی عروسی چیزی باشه هم میخرم واس فصل سرما و گرما و هم میخرم واس خونه هم میخرم کلا عاشق لباسم😍

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

من دنبال لباس خوش دوخت و شیکم ،میتونی جایی معرفی کنی بتونم کت شلوار خوب پیدا کنم

کدوم شهر هستی؟من زیاد خرید نمیکنم، معمو لا هم سفر میرم خرید میکنم.همین مارکهای معمولی H&M و sateen و koton و beneton و maxim  و LCwaikiki

کدوم شهر هستی؟من زیاد خرید نمیکنم، معمو لا هم سفر میرم خرید میکنم.همین مارکهای معمولی H&M و sate ...

تهرانم ،خیلی حوصله ام نمیشه تو پاساژها بگردم ،دلم میخواد یکی دستمو بگیره ببره یک مغازه لباسو بده دستم برگردم خونه

تهرانم ،خیلی حوصله ام نمیشه تو پاساژها بگردم ،دلم میخواد یکی دستمو بگیره ببره یک مغازه لباسو بده دست ...

منم حوصله پاساژ گردی ندارم، کت شلوار نمیپوشم،نمیدونم کجا داره ولی پیراهن و بلوز و پالتو و شلوار و کت تک از همینا میگیرم.راستش من اکثرا از کیش میگیرم که مغازه ها دم دستن و من بیکار