2777
2789
عنوان

شوهرم میگه از قیافت بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 3130 بازدید | 81 پست
ما به فاصله خواستگاری تا عقد رو میگیم نامزدی چه سنتی باشه چه مدرن

بله همینی که میگید درسته

ولی فرهنگا متفاوته 

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
چون ربطه کامل انجام داده بود حسابی از این موضوع سواستفاده کرد کلا حروم زاده بود بهم میگفت میبرم فیلم ...

مهم نیس بابا

یه زمانی اینچیزا مهم بود الان مجردا هم خیلیا بکارت ندارن تو ک دیگه عقد بودی.

ادمایی ک دست بزن دارن اکثرشون بیغیرتن

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا من زیادی مهربون و بساز بودم فقط متاسفانه منم زود از کوره درمیرم خانوادش اذیت میکردن نمیتونستم ...

عقد طولانی اشتباهه محض هست رابطه طولانی یا خراب میشه یا شراب میشه 

واسه ما خراب شد

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

مآل من خیلی بد کتک میزد .گلوم و نیگرفت خفه میکرد تو دماغم میزد خون میومد از تخت هولم میداد پایین جور ...

یا خداااااااا 

از کدوم باغ وحشی فرار کرده اخههه

خداروشکر تویه خونه نرفتین ودارین جدامیشین

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بله همینی که میگید درستهولی فرهنگا متفاوته

به نظر من باید بین یه سری خانواده ها این درست بشه ونامزدی رو قبل از عقد بدونن نه بعد از عقد

مهم نیس بابایه زمانی اینچیزا مهم بود الان مجردا هم خیلیا بکارت ندارن تو ک دیگه عقد بودی.ادمایی ک دست ...

بی غیرت نبود ک درخواست طلاق نمیداد 

ببین کلا هیچوقت نفهمید من زنشم ناموسشم 

زنگش میزدم جواب نمیداد میگفتم بابا شاید من یجایی گیرم بهت احتیاج دارم میگفت زن بابات بزن

ن بابا ی هفده زندکی کردیم بدون عروسی جهیزیه اینا چیده بودم

تو۱هفته انقدر کتکت میزده؟؟ 

من اگه خدایی نکرده نامزدم چه همین قبل از عقد چه بعداز عقد دست روم بلند که جدا میشم ازش

تو۱هفته انقدر کتکت میزده؟؟ من اگه خدایی نکرده نامزدم چه همین قبل از عقد چه بعداز عقد دست روم بلند که ...

تو یه هفته ۳ باری زد همینجوری سر چیزای الکی 

ولی اینایی ک گفتم تو سه سال عقد بود 

وای تاپیکاتو خوندم 

مغزم سوت کشید چقد بی شرفنننن

بهت زگیل تناسلی داد؟

درمان قطعی داره یا نه؟

یعنی به اون قسمت رسیدم که گفتی به بهونه ی دلتنگی فیلم رابطتتونو گرفته بود بعد با همون فيلم تهدیدت میکرد فک ام چسبید به زمین 

ببین هرچی پیام تهدید و فحش داری ببر شکایت کن بخدا من این کارو کردم خیلی راحته 

یعنی تا میتونی برین بهش 

ولی سریع طلاق بگیر 

به این فکر نکن که دخترونگبت رفت

دخترونگی چیه

خب اونم پسرونگیش رفت🤣

سک.س یه رابطه ی دو نفره اس ک هر دو نفر تپش لذت می‌برن

بهش هیچوقت نگو ازم سو استفاده کردی نمی‌دونم دخترونگیمو گرفتی 

نقش قربانی رو بازی نکن 

حتی اگر احساس باخت داری مثل برنده ها رفتار کن 

بعدم گور بابای پدر سگش 

زودتر طلاق بگیر خودتو خلاص کن

وقتی میگیم رابطه تو دوران عقد به صلاح نیست ببخشیدا ولی یه سریا میان خودشونو رو جر میدن واسه داد.ن! 

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

تو یه هفته ۳ باری زد همینجوری سر چیزای الکی ولی اینایی ک گفتم تو سه سال عقد بود

یا خدااااااا

بعضی از اقایون از حیوون هم وحشیتر هستن

حیوون به جفتش اسیب نمیزنه ولی نرهای انسان از حیوون هم کمتر هستن