نرگس_آقا_ماشاالله مدیر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1290 عنوان برادر نامزدم باهام شوخی کرد نامزدم زد تو صورتم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 85043 بازدید | 640 پست هستین بگممم؟بیاین بگید حق باکیه..برادر نامزدم به شوخی زد توی مچ پام منم منم دوبار زدم تو پاهای اون نامزدم شاهد این صحنه بود وقتی دوتایی شدیم نامزدم یه سیلی زد بهم...میگه اینکارا سبک بازیه با داداشم شوخی نکن...تقصیر من بود واقعا؟؟؟ دختری ک ضامن زندگیش امام رضاس❤️😍میشه واسه خوشبخت شدنم یدونه صلوات بفرستی مهربونم...💕 1404/08/05 | 23:50 38 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آبنبات_رنگییی عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 1715 سنگین تر رفتار کن که دیگه برادر شوهرت اینطوری نکنه من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی تو نقش جهان، هر وجبت ترمه و کاشی
دخملشیطون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 3362 ۳ تاشون باحالیدداداشی که به خودش اجازه داده شوخی کنهشوهری که هنوز هیچی نشده تو روزدهتوام که خب بجای ... رابطه های جدید بوی پا میده🤦♀️🫤😹 ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
دخترکنکوریبدبخت عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 360 خب اون که نکرده اسی هم یه سیلی میزدحساب کاردستش میومد که دست روش بلندنکنه درست ولی مردی که قبل ازدواج دست روت بلند میکنه بعد ازدواج هم میکنه حتی بدتر درست هم نمیشن اکثیرتشون متاسفانه
دخترکنکوریبدبخت عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 360 خب اون که نکرده اسی هم یه سیلی میزدحساب کاردستش میومد که دست روش بلندنکنه درست ولی مردی که قبل ازدواج دست روت بلند میکنه بعد ازدواج هم میکنه حتی بدتر درست هم نمیشن اکثیرتشون متاسفانه
parmiiis عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 4080 خب بدون سیلی هم میتونست بهت تذکر بده دیگه نیازی به وحشی بازی نبود که
melvine عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 3729 حالا که پربازدید شد خواهش میکنم امضام 💔 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
parmiiis عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 4080 خیلی بچه ای .. بله حق با همسرته یعنی باید حتما سیلی میزد نمیتونست تذکر بده فقط؟
marii311 عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 406 فقط اینایی که میگن حق داشته یعنی کتک بخورین میگین حقمه عزیزم مردی که تو نامزدی بهت سیلی میزنه بعد عروسی مطمئن باش سیاه کبودت میکنه دوسال بعد میای تایپیک میزنی از کتک های شوهرت میگی جدی بگیر ایناروهمین الان به فکر باش تا بعدا بدبخت نشی باباجونم همیشه دوستت دارم دلتنگتم💔 میشه برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستین
parmiiis عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 4080 فقط اینایی که میگن حق داشته یعنی کتک بخورین میگین حقمه عزیزم مردی که تو نامزدی بهت سیلی میزنه بعد عر ... آره دیگه اونایی میگن حقته ،کتک بخورن حقشونه دیگه . مطمعن باش انقدر کتک میخورن که حق خودشون میدونن ..
parmiiis عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 4080 فقط اون اسکلایی که گفتن غیرتی شده بیجا کرده کتک زده اونم تو نامزدی حرف حساب ..خودشون کتک خور خوبی هستن
خانومهحقوقی عضویت: 1404/08/04 تعداد پست: 205 واقعا تعجب میکنم از هم جنسای خودماین اسمش غیرت نیست اسمش مریضیه غیرت یعنی احساس امنیت به همسرت دادناگر روی چیزی حساس میشین باید با صحبت حلش کننکتک زدن چیه مگه ماله چه عصری هستیم؟واقعا این حجم از حماقت باور نکردنیه مشاوره تحصیلی تجربی و انسانی📚👩🏻🏫
مولینم عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 166 ایشالا که بهترین تصمیمو بگیری قبلاً تاپیکت بودم نگرانت بودم عزیزم از اون بابت پرسیدم قربونت برم برام دعا کن
الهید عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 4778 نامزد تون باید به برادرش تذکر بده و اینکه دست روت بلند کرده خیلی هم کارش اشتباه بوده مردی که تو نامزدی دست بلند کنه وای به حال بعدش اگر عقد نیستی بیشتر در خصوص ادامه ی رابطه تون فکر کن