2777
2789
عنوان

چه چیزایی میخرین که از نظر مادی با ارزش نیست ولی خیلی دوسش دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 110 پست
این گردنبند ترکیبی هستکیفیت سنگ هاشم متوسطهخیلی گرون باشه بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میشه فروخت سنگ روولی سنگ ها ...

عه پس سنگه؟ شک داشتم پلاستیک سفت نباشه😂😂😂 متولد خردادم اینو مرده گفت سنگ ماه تولدته اسمشو نمیدونم... 600 خریدمش 😕 حس میکنم گرون داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کراپ😅

اتفاقا مدتیه منم افتادم تو خط کراپ🤣

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

ممنونم🥹🩷🫐چندتا گیاه معرفی میکنی لطفا

دیفن ، پتوس ، گیاه قاشقی ،زامیفولیا و... اینا گیاهای آپارتمانین ، پتوس ع همشون بهتره میشه قلمه بزنی خیلی خوشگل می‌کنه اتاق و😍🫶 بقیشونم خوبن نیاز به مراقبت زیادی ندارن

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

شمع عود وسایل با طرح ماه ستاره (مثل ریسه تابلو انواع آینه و...) ریمل خیلی دوست دارم

و زیاد میخرم

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

منم یک عالمه کریستال دارم

منظورتون از کریستال ظروف کریستالیه؟

میشه عکس بدید لطفا؟

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
کریستال چی ظرف و ظروف ؟

نه چیزایی مثل منشور و تامبل های سنگی 

مثلا منشور کوارتز شفاف، منشور آونتورین یا فلوریت

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

کارهای نمدی برا مدرسه ام   عاشقشونم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نه چیزایی مثل منشور و تامبل های سنگی مثلا منشور کوارتز شفاف، منشور آونتورین یا فلوریت

آهان 

من پرنده خیلی دوست دارم البته یه عروس هلندی دارم فقط بیشتر نمیتونم نگه دارم گل و گیاهان دوست دارم ولی کم نگه میدارم 

عه پس سنگه؟ شک داشتم پلاستیک سفت نباشه😂😂😂 متولد خردادم اینو مرده گفت سنگ ماه تولدته اسمشو نمیدونم ...

از اینستاگرام خریدی؟

اینستاگرام بیش از حد گرون میده خیلی

آره سنگه نگران نباش

ولی اگه کوارتز داده باشه خیلی گروت بهت داده ولی اگه تورمالین باشه خوب گیر آوردی

کارهای نمدی برا مدرسه ام عاشقشونم

چقدر خاص و خوشگل واقعا🩷

یادگاری های واقعا خوبین

منطورتون از کریستال چیه؟ من عاشق بدلیجات وکلیپسکم، البته قلا طلا ولی حالادیگع....

منم طلا رو خیلیی دوست دارم حیف زیادی گرون شده برا همین بعضی وقتا تیکه تیکه میخرم اگه بشه.

کریستال یه سری سنگ های طبیعی هستن، که از دل زمین میان که بازم اصل و فیک دارن.

میتونن رنگی باشن، از شفاف گرفته تا رنگایی مثل آبی و سبز و بنفش مثل آمیتیست؛ آکوامارین و اونتورین