2777
2789
عنوان

متاهل ها کمکم کنید لطفا

177 بازدید | 14 پست

منو شوهرم یک ساله اومدیم سر خونه زندگی باهم توافق کردیم فعلا بچه دار نشیم (مادرشوهر خواهر شوهرم همش میگن بهش)ما تو خرج خودمون موندیم 

هی میگه بچه بچه

مادرشوهرمم تیکه میندازه که من نازا هستم…چیکار کنم قانع شه شوهرم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در جواب مادر شوهر و خاهر شوهرت با خنده تیکه تو بنداز بگو ما فعلا تصمیم برای بچه دار شدن نداریم قرار نیست تا رفتیم خونه خودمون ک بچه بیاریم یکم دونفره وقت بگذرونیم بعد اگه خدا بخاد بچه دارم میشیم

با توجه به رفتار مادرشوهرت فک کنم از نظر فرهنگی ضعیف هستن و این روشنفکریا تو کتشون نمیره

شوهرتم بزودی شل میشه و جروبحثاتون شروع میشه

بعدش بچه هم بیارین دیگه حرمتهای بینتون برداشته شده

پس چاره ای نداری جز بچه آوردن متاسفانه

بهشثونم بگو وقتی ک نمیتونیم زندگی خودمونو خوب اداره کنیم چرا بچه بیاریم دوس دارم زمانی بچه دار بشم که بتونم ی سری چیزارو براش برآورده کنم ن همینجوری بچه ای رو ب دنیا بیارم ک کلی آرزو تو دلش بمونه

تیکه میندازه که تحریکت کنه بچه بیاری! می دونی چرا مادرشوهرا از عروس بچه می خوان؟ چون می خوان دوران دونفره شون زود تموم شه .. منو خیلی اذیت کردن واسه بچه.. هی تیکه مینداخت که بچه نمیاری چون نازایی.. خدا لعنت کنه آدم فضولو

با توجه به رفتار مادرشوهرت فک کنم از نظر فرهنگی ضعیف هستن و این روشنفکریا تو کتشون نمیرهشوهرتم بزودی ...

درست حدس زدید بسیار بی فرهنگ هست مادرشوهر و خواهرشوهرم و بیشتر برای این میخواد بچه باشه که من جام محکم بشه و نتونم جدا شم و خرج مهریه رو دوششون بیفته و حسابی شست و شو میده مغز همسرمو

درست حدس زدید بسیار بی فرهنگ هست مادرشوهر و خواهرشوهرم و بیشتر برای این میخواد بچه باشه که من جام مح ...

بله دقیقا همینطوره منم لپ کلامو گفتم بهتون

پس اگه قصد زندگی دارین در خلاف جهت رفتار نکنین البته قرارم نیس طبق خواسته اونا باشه ولی یمدت با یسری بهونه ها که دارم میرم آزمایشهای قبل بارداری بعد بگو دارم رژیم فلان میگیرم بعد چندماه باید اسید فولیک بخورم و فلان تا یسال حداقل کشش بده تا بعد انشالله بچه بیارین