2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم تحقیرم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 28 پست

وای خدای من

این دیگه کیه،دلم میخواد اینجور آدمارو بزنم له کنم

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کاری که میتونی بکنی اینکه یک کارت ویزیت دکتر روانپزشک برداری بدی دست خواهرت بگی شوهرتو ببر بنده خدا خیلی حالش خرابه

مطمن باش دست و پاشونو جمع میکنن

راه برو بگو این سهمیه ها که نمیان بگن یهمیه ای بودن معلوم نیست طرف خودش و خانواده اش چیکاره بودن ولی ماشاالله هیچ کدوم گردن نمیگیرن با سهیمه پزشکی قبول شدن 

بعدشم تو نباید چیزی بگی در کل مادر پدر مگه نداری اونا باید کلفت بارش کتن اما احتمالا اونا هم جوگیر هستن و چیزی نمیگن 

خلاصه این طرف خیلی عقده ای ببین منطقه ضعفش چیه رو همون مانور بده

خواهرمم بهم میگه بی عرضه

بگو باشه یک دعوتنامه پس بده ما بیاییم اونجا وضع و زندگی شما رو ببینیم از عرضه شما لذت ببریم ما که عرضه نداشتیم یکی دوماهی تو خونه خواهر و شوهرخواهر باهاشه مون حداقل خوش بگذرونیم

ببین من مورد داشتم تا حذف دعوتنامه بیان کلا تو افق محو میشن اینم میتونی روش مانور بدی

یارو عقده ایه مطمن باش وضعیتش بلحاظ اجتماعی اونور پایینتره که اینطوری میکنه

من دکتر میشناسم که اینجا وضعش تو بیمارستان به لحاظ موقعیت و احترام خیلی بالاتر بود رفت اونجا کارهای مسخره و احمقانه بهش دادن چند سال (مثلا دکتر بود ولی نهایت یک تست کرونا میگرفت بقیه کارها رو اصلا بهش نمیدادن) 

اینم احتمال داره وضعش همینطوری باشه 

راست میگهمنم حرف ش تایید میکنم کسی که حرفهای مردم قبول داره و براشون تاپیک می‌زنه و. گوشی دست شه و و ...

حالا تو کار در خونه ت رو بگیر چس تومن دربیار بعدا عقده هاتو تخلیه کن

اونیکه گوشی دستشه و میاد عقده هاشو تو مجاری خالی کنه صد هیچ از این عقب تره 

می بینی مثل همین عقده ای که بالا برات پیام گذاشته اما خودش یک اشغاله که دنبال تیغ زدن ملت با تبلیغات دروغینه از طرف خودشش اومده و تاییدش کرده

عقده ای ها همدیگه رو خوب پیدا میکنن غصه نخور بابا