2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چرا میای اینجا تعریف میکنی زندگی دوستت رو ؟؟ خب حالا هر غلطی کرده باشه به ما چه سرت تو زندگی خود ...

شخصیت میدونی چیه؟ 

به شاخه از شخصیت درست صحبت کردن و محترم بودنه 

ک شما این شاخه رو نداری 

و نخون عزیز کارت دعوت فرستادم برات؟ 

من گفتم ک بفهمن تو این زمونه باید شناخت پیدا کرد و زمانی بیشتر از سه ماه لازمه برای انتخاب همسر

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

شما چرا میای اینجا تعریف میکنی زندگی دوستت رو ؟؟ خب حالا هر غلطی کرده باشه به ما چه سرت تو زندگی خود ...

چقدر آدم بی لولی هستی اگه خیلی ناراحتی نخون مشخصه از اون آدمای عقده ای و بختی هستی 

با اجازه استارتر این یه بانک دیجیتاله اسمش ویپاده

همون اول ۱ تومن وام بدون ضامن و چک و ... میشه گرفت

قرعه کشی دارن 

و اینکه افتتاح حساب و صدور کارت فیزیکیش و پستش هم رایگانه

معتبر هم هست چون با شرکت های معروف و معتبری مثل اسنپ و دیجی کالا قرارداد دارن و دیجی کالا کلی تبلیغشو میکنه اگر با این کارت از دیجی کالا خرید کنید جایزه داره

و اینکه کد دعوت منو بزنید🥹❤️

BFLQYI

اگه لینک براتون ابی نشد تو خود گوگل مایکت و بازار هم‌ میتونید سرچش بزنید

دقت کردین وقتی داستان زندگی روتعریف میکنن همیشه دختره خوشگل وقدبلند باخواستگارای فراوونه

آفرین دقیقا زدی به هدف تازه یه جاش اسمه رو فراموش کرد تو داستانش جای اسم ثنا نوشت مهسا 😂

اخه به شما چه مربوطه با چه حقی به خودتون اجازه میدین داستان زندگیه مردم و یجایه عمومی بازگو کنین به چه قیمتی؟شاید طرف مقابل راضی نباشه این همه ادم داستان زندگیشو بدونن حتا اگه نشناسنش..یکم شعور داشته باشید این روزا کل نینی سایت شده داستانه زندگیه بقیه..

والله بخدا من انقدر طلا فروختم برازندگیمون

برا یه مرد ادم هر چی طلا بده دلت نمیسوزه نه برا یه نامرد، ک هم خیانت میکنه و ب زنش گفته هر چی ازخونه بابات اوردی ببر لباسای ک من برات خریدم نبر، اونم گفته گوشواره خونه بابامو فروختی بده، منم بودم میگفتم بده 

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

آفرین دقیقا زدی به هدف تازه یه جاش اسمه رو فراموش کرد تو داستانش جای اسم ثنا نوشت مهسا 😂

آره انگارفقط منم که قیافم معمولیه وقدکوتاه😫🤣

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤