2777
2789
عنوان

چطوری بعضی زن ها آویزون شوهری میشن که طرف آدم حسابش نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 50 پست
نه بابا خیلیاام شوهرشون اینجوریهاینم فقط کلفتیش میکنه ولی فک میکنه هرروز زندگی کرده

خب اونا دیگه چاااااااره ندارن طفلکیا واسه اونا یا شرایط جدا شدن رو ندارن یام که طلاق گرفتن واسه شون حکم مرگ رو داره حاضرن تحمل کنن همه چی رو 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه ربطی به نفرین داشت؟ میگم قضاوت نکن تو جای اونا نیستی، من خودم عاشق یکی بودم آخرش بهم خیانت کرد تا ...

برو به نفرین کردن ادامه بده

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

خب اونا دیگه چاااااااره ندارن طفلکیا واسه اونا یا شرایط جدا شدن رو ندارن یام که طلاق گرفتن واسه شون ...

ببین گفتم کع یکیو میشناسم رفت تو پارک خوابید ولی از زیر حقارت یه مرد وحشی اومد بیرون

با این لحن و این طرز حرف زدن مشخصه از چه طبقه ای هستی ازاینا که میشینن همرو قضاوت میکنن و غیبت میکنن

تو منو نفرین کردی انتظار داری بگم تو عزیزدلمیی؟؟؟

برو به نفرین کردن ادامه بده

مگه منو گفتی که نفرین کنم؟!☺️ خداروشکر من از اون مرحله عبور کردم، ولی هیچکسو تو زندگیم قضاوت نکردم اگه کردم همون اتفاق برای خودم افتاده تو هم مراقب باش 

مگه منو گفتی که نفرین کنم؟!☺️ خداروشکر من از اون مرحله عبور کردم، ولی هیچکسو تو زندگیم قضاوت نکردم ا ...

واسه منم شده

ولی میگم من تن به حقارت ندادم.

چقدر تو بی تربیتی ، ختم مکالمه را اعلام می کنم

دارم میگم آدم دومییی حیوون زیر پای مرددد گاااو نمیییشه

دارم استعاااره میگمممم