2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم کجای این دنیایی ، اصلأ مهمه این حرفا برات ولی نکن لطفاً 

من تورو ندیدم اما دارم گریه میکنم، واسه اون دختر همسایمون که همینطوری خودکشی کرد و من۴ساعت بالای سرش بودم و مامانش به من نگاه میکرد میگف زنده میمونه دیگه؟ بهش گفته بودم این قرصا رو نخور، به اون روزایی که درگیر افسردگی بودم و هرروز این کارو تو ذهنم مرور میکردم، اونقدر به اینکار فکر میکردم که یه بار به برادرم گفتم میترسم حریف مغزم نشم، یعنی تو هم  به کسی چیزی گفته بودی؟ نمیدونم

فقط میدونم گریم گرفته

[یک‌ جمله زیبا و فاخر و تا خرتناق پر از آرایه.]

سلام 

چی شده 

چرا بیمارستانی ؟ 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

نکن بچه جان.. نکن.. سکوت بعضیا... با نبودن شما درست نمیشه که.. 

ککشونم نمیگزه... فکرتو تغییر بده بهترین خودت باش... برو تو چشمشون.. راهی ک رفتیو من انجام دادم جز داغون رذن بیشتر خودت چیزی نداره.. دشمن شاد نشو... بیشتر با موفقیتت شادشون کن... 👍

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

فکر کنم اگه بچه داشتم الان شما همسن دخترم بودی شاید

بچه شما ینی 43سالش بود... مگه میشه😭💔

دقیقا همسن داداشمی😭💔

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

بهت میخوره زیر ۳۰ باشه

اگه بعد زنده شدن دوبارم حساب کنی.. اره.. هجده سالمه😭💔چون قبلشو دوست ندارم... من با مادرم یع بار مردم.. 

مادرم سال 85فوت شد اون موقع من25سالم بود مادر سه تا بچه... تابستون 86بعد دنیا اومدن بچم.. یه صدتایی قرص خوردم... تا دوهفته تو کما بودم... خواهر م تعریف میکنه دو سه روز خواب اوردنت خونمون بعد انتقالت دادیم بیمارستان.. فقط گریه های مامانم و میشنیدم.. 😢روزی با ر میگم کاش بیدار نمیشدم.. 😢💔ولی الان میگم چقد احمق بودم 

چون.. دیدم ادما چطور دارن عذابایی که بهم دادن و تجربه میکنن