2777
2789
عنوان

خانما شوهرتون بگه مهریه ببخش زندگی کنیم چیکار میکنید واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 58 پست
جای من نیستی منم طلاق اولم هفت سال زندگی کردم خودم گفتم چیزی نمیخوام ولی این یکی از اول زندگیم زده ت ...

همون 

بگیر بنداز جلوی سگ

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره

اینکه مقصر اصلی ماجرا و رسیدن زندگی به بن بست من باشم یا اون

اگه من باشم و بخوام جبران کنم و فرصت بگیرم، می‌بخشم تا آخرین شانسم رو برای جبران اشتباه و حفظ زندگیم استفاده کرده باشم.

فوقش طلاقم میده.خودم مقصر بودم،باید تاوان بدم، تلاشم رو کردم و پیش وجدانم خیالم راحته.

اگه اون مقصر باشه ، به هیچ عنوان نمیپذیرم

میتونم بپرسم چطوری جهنم درست میکنی؟

نفقه و مهریه رو زودتر از اقدام اون بزار اجرا اینا هیچ ربطی به طلاق ندارع 

اجرت المثل رو بزار اجرا 

کار نکن تو خونه

نفقه رو بگو باید نقدی ب حسابت بزنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
میشه خونه شوهر نفقه گرفت؟

بله 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
میشه خونه شوهر نفقه گرفت؟

و اجرت المثل 

یعنی حق کار کردن تو خونه