2777
2789
عنوان

بنظرتون بعد از مرگ چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3304 بازدید | 219 پست
چقدر حرفتون جالب بودالا چیزی که برام سوال شده ذهن ما با این حد از هوشمندیش چطور ممکنه توی ابعاد دیگه ...

تمام هوشیاری و هوشمندی شما وابسته به مغز هست و بعد مرگ مغز خاموش میشه و آگاهی نداره پس به لحاظ علمی احتمالش هست که بعد از مرگ چیزی ادامه پیدا نکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتش کن چند وقت

ممنونم عزیزدلم اول دی میشه ۱سال

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

خب همینه که سر در گم موندم ...

اگه انتخابت این باشه که مرگ پایان واقعیه، بعد اگر نباشه ضرر میکنی

ولی برعکسش رو انتخاب کنی حتی اگر پایان واقعی باشه هم ضرر چندانی نکردی

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

چقد جالب بود ...واقعا فکرمو درگیر کرد ..

اگر دوست داشتی پادکست رواق گوش کن خیلی آرامش بخش و خوبه . قول میدم بهتر فکر کنی و حالت بهتر بشه.

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
اگه انتخابت این باشه که مرگ پایان واقعیه، بعد اگر نباشه ضرر میکنیولی برعکسش رو انتخاب کنی حتی اگر پا ...

چطور ضرر نمی کنیم . فقط یکبار فرصت زندگی داریم و بهمنی اسونی ازش بگذریم

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
چطور ضرر نمی کنیم . فقط یکبار فرصت زندگی داریم و بهمنی اسونی ازش بگذریم

مگه من چی گفتم

فک کنم اشتباه متوجه شدید

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

چون گنگه برام من اگه ترسه نبود تا حالا خودمو کشته بودم

یکی‌ از دوستامون مرداد خودکشی کرد ۳۴ سالش بود بشدددددت مهربون و دوست داشتنی یعنی از بچه و بزرگ سوختن از مرگش 

یکبار خوابشو دیدم خیلی میخندید شاد بود با لباس سفید 

دوشب پیش دوباره خوابشو دیدم لبخند میزد اما با لباس مشکی و ساکت بود و خجالت زده

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

و اینک‌ پسرعموش خوابشو دیده بهش گفته جات خوبه گفت اینجا کار میکنم ازش پرسید بهشت و جهنم واقعیه گفت وقتی همه بمیرن معلوم میشه دیگ اجازه ندارم توضیح بدم

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413