gomshode_drkhod مدیر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 2103 عنوان حست میگه اره یان | مشاهده متن کامل بحث + 7232 بازدید | 855 پست پیام میده یانمیده؟ 1404/08/05 | 22:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahosele عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 536 حس میکنم آدم تو نیس میشه واضح تر بگی ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23668 نه والا دل که نبستم ولی آخه شما گفتی هواتو داره اون میگه بد دله کدوم واقعا درسته؟شما چی حس کردی ؟ من میگم هواتو دارع ولی نمیدونم خودتم دودلی من میگم یه جای کار میلنگه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
vittozahra عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 8956 قد متوسط رو به بلند پوشیده میموشی مثلا با کراپ بیرون نمیری هرگز بنظرش چجور دختریم من وایسادم منو نمیشه کشت
vittozahra عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 8956 میشه واضح تر بگی آینده ای حس نکردم من وایسادم منو نمیشه کشت
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23668 نه مرد خوبیه زیاد زحمت میکشه ولی خونه هم میاد سرش تو گوشی نیست میتونم دردل کنم باهاش مثلا بگم پاشو بریم فلان جا مایه هست پایه گندکاریام هست؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23668 اره اره مژه هاش متوسطه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
bahosele عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 536 آینده ای حس نکردم ازدواجی نه فقط برگشت ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6110 من میگم هواتو دارع ولی نمیدونم خودتم دودلی من میگم یه جای کار میلنگه نه دو دل نیستم آقا حس اینجوری نیست که از همه بپرسیمن از شما پرسیدم حس خوب گرفتم پس حرف شمارو قبول میکنم که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23668 بنظرش چجور دختریم اروم متین صبور زیبا کمی خودخواه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
sahar1515 عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 11772 میتونم دردل کنم باهاش مثلا بگم پاشو بریم فلان جا مایه هست پایه گندکاریام هست؟ اره یکم زن ذلیله😆
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23668 نه دو دل نیستم آقا حس اینجوری نیست که از همه بپرسیمن از شما پرسیدم حس خوب گرفتم پس حرف شمارو قبول می ... ازدواجش سختی داره به نتیجه میرسه یا نه نمیدونم ولی تو رابطه میرین یا وابسته میشی و دلبسته یا خودت قیدشو میزنی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
bahosele عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 536 میشه بگین دلتنگی داره؟ ما همه خاطره ایم ....منتها هر یک برای کسی