2777
2789
عنوان

اگ امکانش هس دوستان

64 بازدید | 8 پست

سلام خوبید خاهرم مژگان تو فرهنگیان حقش خوردن با نمره و تراز بالا رد کردن اداره گف اعتراضی بزنیم حدود دوماه میشه دوستان ما یکسره دست ب دعا و انتظار هستیم  امروز رفتم اداره  بپرسم ببینم جوابا کی میاد  هر کی امروز ی چی میگف بعدم گفتن منتظر اعتراضی نباشید اگ مث سالا قبل تکمیل ظرفیت باشه اونو منتظر باشید تو اون قبول بشه  سالا قبل بعضیا میگن تو تکمیل فرهنگیان جذب شدن اصن نمیدونم چجوری دعا کنم  امروزم کلی بحث  کردم  ک ی جون اومده رشته انسانی ب همین امیده ب تلاشش نگاه کنید نه ب پارتی داشتنش دلم خالی کردم هر چی مامانم اشاره کرد نتونستم سکوت کنم دلم پره ازشون خدا لعنت کنه هر کی راحت حق میخوره  خیر نبینن میشه برای قبولی مژگان تواعتراضی و تکمیل  فرهنگیان امسال ک تا قبل سال  حتما معلوم میشه دعا کنید هر سوره ب دلتون افتاد بگید یا صلوات بگید لطفا  منم براتون صلوات میگم خیر ببینید انشاءالله🤍

خواهرتون قبول شد؟ اگر نشده بگید امسال بخونه.دختر دوست من بعد از سه سال قبول شد

سلام عزیزم خوبی خاهرم چون ترازش بالا بود ترازو سوابق و همه تو مدرسه هم تراز بالا و نفر اول بود علت ردی هم مشخص نبود مدیر مدرسشون شاگرد الف مدرسه بود گف اگ بمونی سال بعد هم تورو میندازن نذاشت خاهرمو گفت کم کاری نکردی ک بگی سال بعد تلاشم بیشتر میکنم  اخه تو شهر ما عادیه اگ کسی نداشته باشی نباید ب فکر معلمی باشی چون صد درصد مصاحبه ردی مادرم خیلی اسرار داشت خاهرم بمونه خیلی هنور غصه میخوره ب خدا ولی خاهرم حرفا مدیرو استاداش کرد گفت اینا همیشه حق میخورن من نمیمونم ک سال بعدم بالا بشم ردم کنن با چ اطمینانی بمونم اگ کسی هست تو مصاحبه کمکم کنه پارتی بشه ی چیزی کسی نداریم ب مامانم میگف  رفته رشته حقوق کلا همه خانواده هنوز غصه میخوریم 

خودشم ظاهر سازی میکنه خیلی ناراحته هر چند میگه تو کلاسمون همه رتبه برتر هستن بچه ها سه رقمی هستن ولی باهام دردو دل میکنه میگ ابجی میبینی چ راحت دوستام ک ترازاشون داغون بود همه چیزشون هزار تا پایین تر بود بابا و داداشش تو اداره بود قبول شدن تو آرزو من زندگی میکنن چ راحت بدون تلاش  راستش دلم خیلی خونه براش  چندین باره دارم میرم اداره جواب نمیدن دو هفته قبل فقط ی آقایی دلش سوخت گف هر ساله تکمیل ظرفیت جذب داشته دعا کنید امسال هم باشه از سمت تهرانه ترازاش بالا بوده احتمال قبولی داره هنوز ک بهش کسی زنگ نزده همچنان منتطر معجزم خداکنه زنگ بزنن بگن قبول شدی تو تکمیل ظرفیت ک حقوق  انصراف بده تورو خدا دعا کنید هعی میخام فک نکنم نمیتونم خداکنه تو آذر دیگه زنگ بزنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=402129908]به نظرم باید می نشست و میخوند .دختر دوست من بعد از سه سال قبول شد. [/QUOTEدوست خاهر زادم بعد سه سال هم از مصاحبه رد شد و همچنین دختر خاله خودم این موردا خیلی دیدیدم و چون خب میگم عزیز ترازش تو شهرمون بالا بود کلا همه چیش اساتید و مدیر گفتن اصلا این اشتباه نکن ک سال بعد هم بگی کاش نمیمونم   دیگ کاریه ک شده  حالا حقوق همه میگن عالی تره شغل پر پولیه با پشت کار خاهرم ولی میدونی بحث اینه ک  تلاش کرد راحت حیف شد غم ما اینه 

راستی امروز اداره بودم ک بچه های ۴۰۳ ک از مصاحبه رد شدن تو شهریور ۴۰۴ تکمیل قبول شدن   لطفا براش دعا کنید که یهو تو نا باوری همچین خدا براش بخاد