2777
2789
عنوان

حجاب پیش پسر دوازده ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 42 پست
الان پیش بچه ۴ ساله باید روسری پوشید؟؟

بله عزیزم.حجاب کامل.

حتی جوراب.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
عزیزم شما به سن تکلیف رسیدی و باید پیش نامحرم حجاب داشته باشی.ربطی به سن تکلیف نامحرم نداره.امام خمی ...

اون بچه بی ادب بوده وگرنه پسر من تو ۱۱ سالگیه ولی تا حالاحتی جلوی خودمون هم راجع به پشت هیچ زنی حرف نزده!! اصلا هنوز متوجه این مسائل هم نمیشه...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بچه بی ادب بوده وگرنه پسر من تو ۱۱ سالگیه ولی تا حالاحتی جلوی خودمون هم راجع به پشت هیچ زنی حرف ...

عزیزم ادبش درست حق با شماست.

ولی صد درصد متوجه میشه صددرصد.فقط چون خوب تربیت شده ذهنش درگیر نمیشه.پسر سالمیه وگرنه خیلیم خوب متوجه میشن.

کساییکه معتقدن حتما رعایت کنن.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
عزیزم شما به سن تکلیف رسیدی و باید پیش نامحرم حجاب داشته باشی.ربطی به سن تکلیف نامحرم نداره.امام خمی ...

عزیزم اطلاعات اشتباه رو به بقیه ندید

نگفته خوب و بد گفته وقتی میل جنسی پیدا کرد

ربطی به سن تکلیف دختره ام نداره

چن دسته آدم هست که بهت محرمن 

کسی که جنسیتش مشخص نیست

کسی که به میل جنسی نرسیده

اون زمان خدمتکاراام محرم حساب میشدن به اون منزل

و چن دسته دیگه که الان حضور ذهن ندارم

پوشیه چی اونم بزنم ؟

مگه پوشیه میزنی؟

نه عزیزم.میانه رو باش.خداوند در قران حدود حجاب رو گفتن.و دستور به میانه رو بودن دادن.

عزیزم اطلاعات اشتباه رو به بقیه ندیدنگفته خوب و بد گفته وقتی میل جنسی پیدا کردربطی به سن تکلیف دختره ...

نه عزیزم اطلاعاتم اشتباه نیست.

ولی شما باز هرجور خودت صلاح میدونی.

اما حتما حتما اگر مذهبی هستی سعی کن اینو هم رعایت کنی.

رضایت خدا به این نیست که شال سر کنی یا نه رضایتش در گرو رضایت بندس اگر اینجوریه که باید کل زنای خارج ...

چرا عزیزم.خداوند خودشون در قران در چند آیه دستور به حجاب دادن.

بله  به رفتار نیکو با مردم هم دستور دادن

بستگی به خودت داره 

من میگم نیازی نیست ولی یکی دیگه میاد میگه آره باید بپوشی 

نظرات فرق می‌کنه 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
مگه پوشیه میزنی؟نه عزیزم.میانه رو باش.خداوند در قران حدود حجاب رو گفتن.و دستور به میانه رو بودن دادن ...

خدا گفته پیش بچه ۴ ساله جوراب بپوشی؟ کدوم مرجع کل مراجع دارن میکن پسر غیر ممیز تکلیفی نداره بار میزاری روی دستور خدا غیر ممیز تا  ۷ ساله  برو نگاه کن همه مراجع رو

خدا گفته پیش بچه ۴ ساله جوراب بپوشی؟ کدوم مرجع کل مراجع دارن میکن پسر غیر ممیز تکلیفی نداره بار میزا ...

من فقط رساله امام خمینی رو قبول دارم عزیزم.

چرا عزیزم.خداوند خودشون در قران در چند آیه دستور به حجاب دادن.بله به رفتار نیکو با مردم هم دستور دا ...

بله گفته ولی این مورد میشه حق الله خدا از حق خودش میگذره مثلا نماز یا روزه آدم نمیخوانه یا نمیگیره به هر دلیل خدا میبخشه خیلی بخشندس در صورتی که در قبال مردم آدم خوبی باشی

خود رهبر سیستانی مکارم شیرازی رو قبول ندارید ؟ رهبر چه حوری قبول ندارید؟🤣

من رهبر رو قبول دارم و بقیه مراجع.

ولی رساله فقط رساله امام خمینی رو پیروی میکنم.

چه ربطی داره باید اونی که بیشتر اعلمه برای خودت انتخاب کنی.