2777
2789
عنوان

چ خواهر بزرگتر داشتن خوبهه🥲😂🥺

548 بازدید | 40 پست

ی کراپ خوشگللل رو چند سال داشتم دلم نمیومد استفاده کنم

گذاشته بودم شوهر ک کردم برا شوهرم بپوشم🤣

طرحش خیلی نازهههه

خواهرم از دوسال قبل چشمش دنبالش بود

امشب  ی لحظه دیدیش   گفت بده ی بار زیر لباسم بپوشم برم مدرسه 

پوشید کلی داشت ذوق میکرد دادم ب خودش🥲

مامانم داره بهش میگه برگشتی بهش پس بدیا  ملیکا خودش دوسش داشته

منم گفتم نه دیگه به اجی ببشتر میاد برا خودش🥲

بعد خواهرمم  صداش میاد میگه رفتم خرید براش لاک میخرم به جاش🥲🥺😂🤍

خلاصه ک دلم ی خواهر بزرگتر میخواد همینجوری ک خودم هوای خواهرمو دارم هوامو داشته باشههه

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

🤣 بابا حاتم طایی 

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کلی از لباسای که نتونستم بپوشم و اون میپوشه کیف میکنه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

منم کلی از لباسای که نتونستم بپوشم و اون میپوشه کیف میکنه

من ولی اینو  میتونستم بپوشم و دادمش

خیلی دوسش داشتممم  برا خودمم جالب بود ازش گذشتم🥲

خدا برام نگاهتون داره منم خیلی دلم میخاد خواهر داشته باشم که نداشتم مامانمم رابطمون خوبه ولی مادردخت ...

عزیزمم😍خدا حفظش کنه

یکی از خودم کوچکتر دارم ادعای بزرگی میکنه بچه😂

منم بچه بودم حسرت برادر بزرگتر از خودم رو میخوردم(داداش دارم از خودم کوچیک ترن) الان که داداشم مردی شده دیگه احساس کمبود برادر بزرگتر نمیکنم🥺🥺😍

منم بچه بودم حسرت برادر بزرگتر از خودم رو میخوردم(داداش دارم از خودم کوچیک ترن) الان که داداشم مردی ...

الان داداش منم همینجوره😂😍

باهمم زیااااد بحثمون میشه ولی خب همو خیلیی دوست داریم🥲

چند رور قبل پسرای ک فالوم دارن رو بخاطر داداشم از پیجم حذف کردم😂گیر داده بود چرا زیاد پسر فالو دارتت

من دلم میخواد ی خواهر کوچیک تر از خودم داشتمحس میکنم خواهر کوچیک تر بهتره

اره واقعا حس خوبیه

من حس میکنم بچمه نه خواهرم🥲

خودت و آبجیت چند سالتونه

من ۲۴

خواهرم ۹

چون ممکنه سوال پیش بیاد چجور لباسم اندازشه😂 من ۵۰ کیلوام

خواهرم ولی استخون بندیش درشته همین الان داره هم قد من میشه😂😂😂