2777
2789
عنوان

خانم های ارایشگر بیاین

76 بازدید | 6 پست

سلام‌ عقد عموم پس فرداس میگم میشه اول برم ارایشگاه مژه مصنوعی برام بزنه بعدش میکاپ کنم یا اول باید میکاپ کنم بعد مژه مصنوعی؟میشه کمکم کنید ترو خدا

خودم میخوام میکاپ کنم،مژه هام ریسه ای هست

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

اول میکاپ

مژه خودت بذار هیدن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول میکاپمژه خودت بذار هیدن

هیدن نیستن

مامانم میگه اول مژه هاتو بزن بعد میکاپ کن😬😬🤦🏼‍♀️

بهشم میگم نهه ارایشگاه گفته اول کامل اماده شو بعد بیا مژه هاتو بزنم

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

اول میکاپ کن بعدم مژه خودت بزار

ممنونم

مژه بلد نیستم

هیدن نیستنمامانم میگه اول مژه هاتو بزن بعد میکاپ کن😬😬🤦🏼‍♀️بهشم میگم نهه ارایشگاه گفته اول کامل ا ...

ممکن اب از چشمت بیاد یامواد بخور به مکایپت خراب بش اول برو مژهات بزار چرا کاشت نمیکنی یا اکستنیشن

ممکن اب از چشمت بیاد یامواد بخور به مکایپت خراب بش اول برو مژهات بزار چرا کاشت نمیکنی یا اکستنیشن

هزینه اشو متاسفانه ندارم🥴😬

الانم مامانم میگه چرا پول جمع نمیکنی واسه همچین مواقعی