2777
2789
عنوان

با شوهر دروغگو چجوری رفتار کنم

135 بازدید | 13 پست

اخیرا خیلی دروغگو شده سر همه چی دروغ میگ 

خیلی رفتارش عصبانیم میکنه ولی بروش نمیارم 

بعضی وقتا حقیقتو میفهم اذیت و ناراحت میشم 

میدونم توی فشاره و زندگی سخته ولی چرا دروغگو شده بدم اومده

اکثرا دروغ و میگن ..من شوهرم اینقد دروغ میگه ،یبار سوتی داد حواسشم نبود  ..حالا ما زنها زیاد غیبت میکنیم اونا دروغ میگن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی رو دروغ میگه ؟

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

این موارد دروغ گویی باید قبل عقد بشناسی ش

دوران عقد برای روابط جنسی که نیست 

وقتی کسی نمیدونه این دوران برای چیه 

همین کلاه بزرگ سرش میره

روزی 300 درآمد میخوای کانکت یار از کافه بازار دانلود کن https://B2n.ir/qf3504

این موارد دروغ گویی باید قبل عقد بشناسی شدوران عقد برای روابط جنسی که نیست وقتی کسی نمیدونه این دورا ...

حالا کی از دوران عقد حرف زده ؟ 

۵ساله متااهلم گلم میگم اخیرا اینجوری شده 

اگه قبلا نبوده و الان شده بخاطر اینه که پیش تو امنیت ندارهباید ببینی چه رفتاری کردی یا خودش چه مشکلی ...

اتفافا خیلی هواشو دارم خیلی بهش محبت میکنم 

هرچه پول دارم دست خودشه ولی بازم بعضی وقتا بداخلاق میشه عصبی انگار طلبکارمه خیلی از خودم بدم اومده بشدت 

چرا زن اینجور ادمی شدم اخرشم دروغ میگ راجب همه چی

اتفافا خیلی هواشو دارم خیلی بهش محبت میکنم هرچه پول دارم دست خودشه ولی بازم بعضی وقتا بداخلاق میشه ع ...

شاید زیادی در اختیارشی براهمین یجا سخت میگیری براش قابل تحمل نیست دروغ میگه

چی رو دروغ میگه ؟

راجب کارش 

درامدش 

یبارم نگفتم چیزی نیاز دارم و گفته دارمه زود اخم میکنه منه احمق همه پولامد میدم بهش کمک زندگی و میمونم هربارم توبه نمیکنم 

راجب کارش درامدش یبارم نگفتم چیزی نیاز دارم و گفته دارمه زود اخم میکنه منه احمق همه پولامد میدم بهش ...

بعضیا همه درآمدشون نمیگن که پس اندازی داشته باشن  

باهاش جدی و با آرامش صحبت کن از دروغ بدت میاد 

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

بعضیا همه درآمدشون نمیگن که پس اندازی داشته باشن باهاش جدی و با آرامش صحبت کن از دروغ بدت میاد

نه درامدش زیاد بالا نیس ک بخواد پس انداز کنه اصلا چیزی برا پس انداز نمیمونه 

اره خدایش من بهش ی ذره دروغ نمیگم منم دوس دارم همیشه راستگو باشه 

نه درامدش زیاد بالا نیس ک بخواد پس انداز کنه اصلا چیزی برا پس انداز نمیمونه اره خدایش من بهش ی ذره د ...

ایشالا درست میشه