2777
2789
عنوان

خانواده ام میگه اگه جدا بشی دیگه دختر ما نیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 48 پست
حیلی جاها هست به زنانی مثل شما کمک میکنند.باید بری پیش.شوهرتم لو بده بیان بگیرنش راحت بی دردسر

زندان بود پدرشوهرم براش سند میخواد بزار هفته دیگه میاد بیرون 

لوش برم بفهمه من بودم زنده ام نمیزاره بچم ازم میگیره 

خدا کمکت کنه…

ایشون فروشنده مواد مخدر هستند! 

نمی‌تونم چطور ممکنه از دید یک خانواده زندگی و همراهی با همچین شخصی ننگ نباشه ولی جدایی از او ننگ باشه…

امیدوارم که به زودی شرایطتت درست بشه و خوشبحت بشی

کاش می‌شد یک فرد عاقل با خانوادت صحبت کنه و بهشون بفهمونه که چجوری دارن با دست خودشون زندگی دخترشون و نسل آینده ی حاصل از این زندگی رو نابود می‌کنن…

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول مدرک جمع کن ک مواد فروشه  و زنگ بزن پلیس لو بده 

و برو تحت حمایت کمیته

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

زندان بود پدرشوهرم براش سند میخواد بزار هفته دیگه میاد بیرون لوش برم بفهمه من بودم زنده ام نمیزاره ب ...

از کجا قراره بفهمه؟🧐

مواد مخدر با سند ازاد نمیشه ک

دوباره میگیرنش..

وقتی زندان بود چرا نرفتی سرکار؟چرا نرفتی برای خودت جا پ مکان پیدا کنی

💕

عزیزم واقعا اگر ت رابطه زجر میکشی جدا شو مرگ راهش نیس خانوادت هم ببین واقعا زجر میکشی اونا هم راضی م ...

راضی نمیشن تا  حرف میزنم داداشم میزنن توی دهنم مامانم جیغ گریه زاری فوشم میده میخوای آبرو ما ببری 

بردارشوهرم نه با شوهرم دعوام شد کتکم زده خانواده میگن حتما خودت کاری کردی

الهی 😭🥺

نمی‌تونی مهریتو ازش بگیری؟ 

ولی به نظرم قبل اینکه کاری بکنیم با یه مشاور صحبت کن

1570 این مشاوره‌هاش رایگان توی هر زمینه هم کمکت می‌کنه

از کجا قراره بفهمه؟🧐مواد مخدر با سند ازاد نمیشه کدوباره میگیرنش..وقتی زندان بود چرا نرفتی سرکار؟چرا ...

بخاطر مواد زندان نبود برای کتک کاری بود 

خانواده ام نمیذاشتن کار مدرک میخواد هنر میخواد 

بعد من تازه بچم از داست داده بودم‌هنوز کامل خوب نشدم بیامرم‌

بخاطر مواد زندان نبود برای کتک کاری بود خانواده ام نمیذاشتن کار مدرک میخواد هنر میخواد بعد من تازه ب ...

مگه تو با خانوادت زندکی میکنی؟

شما دنیال شعل کارمندی مگه هستی؟

وردست ارایشگر

خدماتی 

ظرف شور رستوران

سالاد  زن رستوران

پرستار بچه و‌ساامند

💕

فقط خداتو شکر کن که اون بچه دنیا نیومد احمقی بچه میاری واسه این آدم؟ واسه دلخوشی خودت؟ مگه بچه اسباب ...

من بچه نخواستم 

ناخواسته بود همونوموقع که فهمیدم باردارم خاستم سقط کنم پول نداشتم زمانی که بچم اول به دنیا اومد زندگیم اینطوری نبود وقتی راجی زندگی من چیزی نمیدونید اینطوری نگید