2777
2789
عنوان

پول نقد نگه داشتن خوبه یا خودتو صفرکیلومتر و هرچی میاد طلا بخری

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا همسرم میگه نباید صفر کنیم؟؟ میگه تو عقل نداری همشو میدی طلا

ببین پول نقد هر چی تبدیل نشه حالا به طلا دلار همون میمونه و هر روز ارزشش میاد پایین

ولی طلا همیشه سود داره مخصوصن در طولانی مدت

ببین یه هزینه‌ای رو بزارین کنار ولی ۱۰۰ تومن زیاده

شوهرم میگه هیچ زنی اینجوری پولشو نمیده طلا. همه ۲۰۰ میلیون موجودی دارن و همش طلا نمیخرن

واسه پس انداز طلا خوبه یعنی پولیکه بهش احتیاج نداری وگرنه خرج خونه را که نباید طلا بخری خونه هم خرج داره اوناهم باید در نظر بگیری

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
طلاهمون پول نقده انگاره وقت بخوای راحت میفروشی

پس لنگ نموندی که بفهمی.بچه مریض شده بستری شده و تو هیچی نداری باید بری دست دراز کنی جلو یه نفر.نصف شب کجا بازه عزیزم؟ 

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

طلاهمون پول نقده انگاره وقت بخوای راحت میفروشی

ممکن پول نقدی ک احتیاج داری از ارزش طلات کمتر باشه مثلا طلات ۳۰۰میلیون ارزش داره اما شما ۱۵۰میلیون احتیاج داری باید بخاطر ۱۵۰میلیون یه طلا ۳۰۰میلیونی بفروشی

همیشه باید ۷۰% پول نقدتو طلا کنی ۳۰%پولتو باید نقد نگهداری

نه بابا همون ۳۰ درصد مادرشوهرم سریع میفهمه خرجش میکنه ... چون شوهرم از همه دلسوزتر است از این میگیره فقط.. بقیه خودشونو صفر میکنن میگن نداریم

خرید طلا خوبه ولی نه دیگه در اون حد، یکم‌هم زندگی کنید

نه بابا همون کم هم مادرشوهرم سریع میفهمه خرجش میکنه ... چون شوهرم از همه دلسوزتر است از این میگیره فقط.. بقیه خودشونو صفر میکنن میگن نداریم

صفره صفرم ک آره بده نصفشو بده طلا نصفش خرج خونه

نه بابا همون نصف هم مادرشوهرم سریع میفهمه خرجش میکنه ... چون شوهرم از همه دلسوزتر است از این میگیره فقط.. بقیه خودشونو صفر میکنن میگن نداریم

نه بابا همون کم هم مادرشوهرم سریع میفهمه خرجش میکنه ... چون شوهرم از همه دلسوزتر است از این میگیره ف ...

اهان پس بگو😆

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ارزش پول کم میشه ولی بهتر از اینه که ارزش آدم کم بشه 

ادم باید یه مقدار پول نقد داشته باشه اگه جایی لازمش شد دستش رو پیش بقیه جلو نکنه، یه مقدار پول داشته باشه از زندگی استفاده کنه، خرید کنه لباس بخره سفر بره رستوران بره کادو بخره و....