2777
2789
عنوان

میخوام زیارت عاشورا بخونم هدیه به شهید نوید صفری اسم و نیت بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندا 

توروخدا برام دعاکن که مشکل اعصاب همسرم درست بشه و به ارامشی که حقمه برسم و اذیتم نکنه مرسی عزیزم انشاالله همیشه تنت سالم باشه و حاجتروا بشی گلم

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

برای شادی روح خواهرم 🖤😞

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

تنتون همیشه سالم

نیت کردم،زینب

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

سید امیرحسن و سید امیرحسین دوتا برادر

امیر

سعیده

زهرا

شفای رقیه

حاجت دل محمد

خیلی دعا کن

اجرت با امام‌حسین

شیعیان من هرگاه که آب گوارا نوشیدیدمرایادکنید اگرازشهیدیاغریبی یادشدبرمن ندبه کنید ای کاش درروزعاشوراهمگی بودیدتاببینید چگونه برای طفل خودآب طلب کردم امارحم نکردند

صل الله علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

و من الله التوفیق 

آرامش سهم قلبیست که در تصرف خداست