سلام باورش سخته ولی متاسفانه اتفاق افتاد.شبی که پدرم مرحوم شدن خیلی از اقوام و اشنایان اومدن سریع منزل ما و اکثرا ناراحت و گریه و ..،یه چند نفر از جوانان تازه زوج های فامیل هم اومدن و نشستن و بعد مدام من را به هم نشون میدادن و علنا میخندیدن!!!!!!!!!!!!! من خیلی بهم برخورد ولی به احترام روح پدرم و احترام مادرم که سبک نشن،سکوت کردم.هنوز بعد چند ماه که از فوت پدرم میگذره،متوجه نشدم چرا اون ها اون شب این طور بودن
خدا رحمتشون کنه . بعضی از جوونها خصوصا دهه ی هفتادی به بعد جا و مکان نمیشناسن و آداب معاشرت بلد نیستن. نمیدونن که اونجا مکان خندیدن نیست. ولی اینکه به شما بخندن شاید برداشت شما بوده دارید موضوع رو به خودتون نسبت میدید.
[QUOTE=399655007]خدا رحمتشون کنه . بعضی از جوونها خصوصا دهه ی هفتادی به بعد جا و مکان نمیشناسن و آداب معاشرت بلد نیس ...[/QUOTEسلام بله جوان بودن حتی دهه هشتادی هم بودن برخی هاشون.معذرت میخوام چون تازه عروس و داماد هم بودن و سنشون کم ،اون شب خونه ما با عرض پوزش داشتن عشق بازی هم میکردن و خنده و دست تو گردن هم و ....!!!!!!!!!!
شاید چیزی با خودشون میگفتن شما فکر کردی به شما میخندن
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".