2777
2789

شوهرم وقتی فهمید چطور تو شش سال خدمتش حقشو کامل نمیدادن سر کارفرما داد کشید و بهشون گف حرومخوار و دزد و .. بقیه همکارها هم شنیدن حالا کارفرما شوهرمو تهدید میکنه اگه شکایت کنی ما هم شکایت میکنیم ب جرم فحاشی و رعب و وحشت در محل کار شوهرم چهار سال پیش یه پرونده دعوا دیگ داشت ک با یه جریمه نقدی حل شد کارفرما از اونم خبر داره و هی تهدید میکنه اگه بریم اداره کار اون هم شوهرمو زندان میکنه😓😓😓 چیکار کنیم شش سال حقمونو خوردن

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما شکایت کنین به حق و حقوقتون برسین احتمالا قاضی هم بابت فحاشی جریمه تعیین میکنه

اونا کلی وکیلو پارتی دارن ماهم بچمون دوماه دیگه دنیا میاد تو این شرایط بیکار هم شده میترسیم باتوجه ب پرونده قبلی ک البته فحاشی نبوده شوهرمو زندان کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

شوهرت احتمالا چند وقت یه بار یه قرارداد امضا کرده که حقشو گرفته، اداره ی کار اغلب طرف کارفرما هست ولی خب اگه صددرصد مدرک دارین برین شکایت کنین. بعد هم فحاشی به این چیزا نمیگن مگر اینکه اونا بیان شهادت دروغ بدن و فحش های جنسی به شوهرت ببندن در هر صورت پرونده ی شکایت شوهرت از اونا میشه حقوقی پرونده ی شکایت اونا علیه شوهرت میشه کیفری، پس کلا دادگاهها هم جدا هست .

اونا کلی وکیلو پارتی دارن ماهم بچمون دوماه دیگه دنیا میاد تو این شرایط بیکار هم شده میترسیم باتوجه ب ...

نمیتونی از یه وکیل مشورت بگیری؟؟؟ معمولا هرشهری یه سری وکیل از طرف دولت مشاوره حقوقی رایگان توی یکی از شعبه های  خدمات قضایی میدن

اجی شکایت کن از خدا کمک بخوابی خودش کمکتون  میکنه

آفریدگارا،  من اکنون آماده ام که تمام خوب وبدوجودم را به تو بسپارم،تمنا دارم یک یک نقصهای درونم راکه سد راه خدمت به تو و هم نوعان من است بر طرف کنی،و قدرتی عطا فرمایی تا از این پس به خدمت تو کمر بندم.آمین.۱۴۰۲/۸/۱۶شروع تغییر (کلام زیبا)🌹السلام علیک یامرتضی علی ع🌹

اتفاقا اون الان دستش زیر ساتور شماست

آفریدگارا،  من اکنون آماده ام که تمام خوب وبدوجودم را به تو بسپارم،تمنا دارم یک یک نقصهای درونم راکه سد راه خدمت به تو و هم نوعان من است بر طرف کنی،و قدرتی عطا فرمایی تا از این پس به خدمت تو کمر بندم.آمین.۱۴۰۲/۸/۱۶شروع تغییر (کلام زیبا)🌹السلام علیک یامرتضی علی ع🌹

اگه پارتی و وکیل داشت که شما رو تهدید نمی‌کرد تازه به فرض مثال که داره زورشون از خدا ک بالاتر نیستش

دقیقا کجا باید بریم

گلم تو هر دادگاهی یه اتاق هست بهش میگن اتاق مشاوره که یه وکیل اونجاس که افرادی مثل شما نمیدونه باید چیکارکن میره مشکلش باهاش درمیان میذاره و قشنگ راهنماییش میکنه که باید چیکار کن

اگه پارتی و وکیل داشت که شما رو تهدید نمی‌کرد تازه به فرض مثال که داره زورشون از خدا ک بالاتر نیستش

اینقد بی عدالتی تو این دنیا هس اینم یکیش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌