شوهرم وقتی فهمید چطور تو شش سال خدمتش حقشو کامل نمیدادن سر کارفرما داد کشید و بهشون گف حرومخوار و دزد و .. بقیه همکارها هم شنیدن حالا کارفرما شوهرمو تهدید میکنه اگه شکایت کنی ما هم شکایت میکنیم ب جرم فحاشی و رعب و وحشت در محل کار شوهرم چهار سال پیش یه پرونده دعوا دیگ داشت ک با یه جریمه نقدی حل شد کارفرما از اونم خبر داره و هی تهدید میکنه اگه بریم اداره کار اون هم شوهرمو زندان میکنه😓😓😓 چیکار کنیم شش سال حقمونو خوردن
شوهرت احتمالا چند وقت یه بار یه قرارداد امضا کرده که حقشو گرفته، اداره ی کار اغلب طرف کارفرما هست ولی خب اگه صددرصد مدرک دارین برین شکایت کنین. بعد هم فحاشی به این چیزا نمیگن مگر اینکه اونا بیان شهادت دروغ بدن و فحش های جنسی به شوهرت ببندن در هر صورت پرونده ی شکایت شوهرت از اونا میشه حقوقی پرونده ی شکایت اونا علیه شوهرت میشه کیفری، پس کلا دادگاهها هم جدا هست .
آفریدگارا، من اکنون آماده ام که تمام خوب وبدوجودم را به تو بسپارم،تمنا دارم یک یک نقصهای درونم راکه سد راه خدمت به تو و هم نوعان من است بر طرف کنی،و قدرتی عطا فرمایی تا از این پس به خدمت تو کمر بندم.آمین.۱۴۰۲/۸/۱۶شروع تغییر (کلام زیبا)🌹السلام علیک یامرتضی علی ع🌹
آفریدگارا، من اکنون آماده ام که تمام خوب وبدوجودم را به تو بسپارم،تمنا دارم یک یک نقصهای درونم راکه سد راه خدمت به تو و هم نوعان من است بر طرف کنی،و قدرتی عطا فرمایی تا از این پس به خدمت تو کمر بندم.آمین.۱۴۰۲/۸/۱۶شروع تغییر (کلام زیبا)🌹السلام علیک یامرتضی علی ع🌹
اگه پارتی و وکیل داشت که شما رو تهدید نمیکرد تازه به فرض مثال که داره زورشون از خدا ک بالاتر نیستش
گلم تو هر دادگاهی یه اتاق هست بهش میگن اتاق مشاوره که یه وکیل اونجاس که افرادی مثل شما نمیدونه باید چیکارکن میره مشکلش باهاش درمیان میذاره و قشنگ راهنماییش میکنه که باید چیکار کن