2777
2789
عنوان

حواسم نبود تخم شربتی رو ریختم تو ظرف چای خشک🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 28 پست
مزه ش بد شد کلا رنگ نداد چاییهچای خودش جنس خوب بود رنگ دهیشم عالی ولی بخاطر تخم شربتیه دیگه بدرد نمی ...

فدای سرت 

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

بریز جلو بچه هات بگو این دونه ها رو از اینا جدا کنید از فردا آروم میشینن 😐😐😐💗

وای نمیدونی یکسره خونه رو بهم میریزن من اونقدر چیزای تکراری جمع کردم از زمین دیوونه شدم🥴

چند روزه کارت یارانه شوهرمو تو خونه گم کردن یعنی دست رو دلم نذارین از دست اینا😐😐

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با وجود همه غصه هام خیلی خندیدم بهت.بیخیال بابادم کن همینجوری بره

نه بدرد نمیخوره رنگ نمیده کلا انگار مزه نداره😮‍💨

خودمم با وجود غصه هام بدتر پکر شدم از آشپزخونه زدم بیرون 😔😔😔

تخم شربتی سنگینه ظرف رو تکون بده برن ته ظرفچایی رو از رو بردار جدا کن

ای کاش جواب بده کلی دعات میکنم 

آخه تازه چایی رو خریده بودیم حیفه بریزم دور🥲🥲

نه بدرد نمیخوره رنگ نمیده کلا انگار مزه نداره😮‍💨خودمم با وجود غصه هام بدتر پکر شدم از آشپزخونه زدم ...

بیخیال مال دنیا ارزش غصه نداره .

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

منم خونه مامانم همین دسته گلو به اب دادم

من خونه خودمم بعد چند سال تازگیا حواس پرت و کم حوصله ‌شدم راه به راه اینطوری میشه 😐🥲

اب یخ بریز روی چاییا. تخم شربتیا میان روی آب. آب روی چایی رو خالی کن توی یه ظرف دیگه تا تخم شربتیا باهاش خالی شن. حالا چاییارو از الک رد کن بذار و بریز روی یه دستمال نمگیر تمیز تا خشک بشه.

تخم شربتیارو هم که داخل آب شناوره می تونی صاف کنی بذاری خشک شه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اب یخ بریز روی چاییا. تخم شربتیا میان روی آب. آب روی چایی رو خالی کن توی یه ظرف دیگه تا تخم شربتیا ب ...

وای آره باید تو ظرف خیلی بزرگی انجام بدم 

چون هم چاییا هم تخم شربتیا تو آب پف میکنن

دمتون گرم خداییش چه راهکار خوبی بود🙏🙏🙏🙏