2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم حرفای بدی بهم زد

187 بازدید | 14 پست

میگفت ازت خوشم نمیاد به خاطر همین تو اداره درباره ت حرف  میزنم و مسخرت میکنم با بقیه ...

میگفت ای کاش بچه نبود خودمو راحت میکردم و......

جالب اینکه تمام همکاراش منو دیدن و به شوهرم گفتن خانمت چه‌قدر متین و خوشگله و بهت سره چطور باهات ازدواج کرده با این اخلاقت ...

همش از خانوادم بد میگه درحالیکه خانواده من جز خوبی بهش کاری نکردن .مثلا میگه چرا فلان چیزو مادرت خریده پولشو گرفته .چرا نمیری از مادرت پول قرض بگیری .درجالیکه مادر من چند سال پیش تمام این کارارو میکرد و دید اینقدر این نمک نشناسه دیگه هر چی میخره پولشو میگیره. جالب اینکه خانواده خودش منوناراحت کنن شکایت کنم تلافی‌شو سر خانواده من درمیاره ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم روانی نیست بره کلی زحمت بکشه کار بکنه پول جمع کنه ازدواج بکنه زن بگیره بخاطرش بره سر کار که یهویی اینجوری بکنی زندگی رو برای خودش و خانومش زهرمار بکنه

تو هیچ کاری یعنی نکردی خانم متین بودی از اولش بقول همکاراش؟

خانم متین تو نی نی سایت چیکار داره

سلام سلام

آدم روانی نیست بره کلی زحمت بکشه کار بکنه پول جمع کنه ازدواج بکنه زن بگیره بخاطرش بره سر کار که یهوی ...

وا یعنی چی ،پس خودتون تو نی نی سایت چیکار میکنید؟🙄

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱

اینو از من داشته باش: همسرت خودش و خانواده شو از تو و خانواده ت خیلی پایین‌تر می‌دونه و تمام این حرکاتش و دست و پا زدناش بخاطر همین مطلبه

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

آدم روانی نیست بره کلی زحمت بکشه کار بکنه پول جمع کنه ازدواج بکنه زن بگیره بخاطرش بره سر کار که یهوی ...

به طور غیرمستقیم به خودت توهین کردی😂🤌

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

به طور غیرمستقیم به خودت توهین کردی😂🤌

حقیقت تلخه؟ خب 4 تا کاربر سالم قدیمی هم بود نی نی سایت فرار کرده اینجا فقط یه عده تاپیک میزنن ادم میخونه مغزش سوت میکشه از بس اسگلن

سلام سلام

حقیقت تلخه؟ خب 4 تا کاربر سالم قدیمی هم بود نی نی سایت فرار کرده اینجا فقط یه عده تاپیک میزنن ادم می ...

ادمای سطح بالا ، سعی نمیکنن بقیه رو پایین بکشن

این حرفو از من داشته باش 🌸

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

اسی میدونم خیلی شرایط سختی داری اگر میخوای زندگی کنی با این آدم باید فقط برای خودت ارزش قایل باشی به چهره ات برس شیک لباس بخر بپوش بگرد برای خودت دوستانی پیدا کن که حداقل کنارسونی حال دلت خوب باشه شوهرت اهل افراط و تفریطه وقتی مردی درک درستی از زندگی مشترک و زنش نداره همیشه باعث آزارشون میشه مخصوصا شوهر شما که خیلی خودشو بالا میبینه و بسیار خودخواهه حالا که شوهرت بهت ظلم میکنه لااقل خودت هوای خودتو داشته باش در عمل خیلی سخته میدونم ولی اگر بخوای زندگی کنی با این مرد خودشیفته باید مواظب اعصاب و روانت باشی