2777
2789
عنوان

خیلی داغونم بعد ده سال شوهرم راضی به بچه آوردن نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 23 پست
قسمت زود ازدواج کردنشو راست گفته. ولی خب از ازدواجتون هم خیلی سال میگذره و بنظرم الان زود نیست دیگه. ...

ببین نمیگه نمیخوام اما مطمئنم اگه من نگم تا ده سال دیگم پا پیش نمیذاره

ببین دوست من باخواهرش جارین خواهرش دوسه سال بعد بچه اورد ولی دوست من بعد یازده سال نه خودش یکم میل داش ولی شوهرش میگه نه اصلن دوست منم منصرف شد برات مهم نباشه کی چی میاره همکلاسیمم هشت ساله عروسی کرده پسره تک پسر هنوز بچه نذاره با مشاور صحبت کن ازش راهکار بگیر اگه واقعن خودت میخوای اگه بخاطر حرف مردمه که اشتباهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم در این زمینه باید توافق وجود داشته باشه 

ضمن اینکه دیگران بچه دارند یا نباید اثری در زندگی شما داشته باشه چون هرکس مدل و شرایط خودشو داره

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

اصلا کلک نزنیا دیگه هیچ وقت دلش باهات صاف نمیشه بچه رو هم دوست نخواهد داشت کلا ممکنه زندگیت رو زیرو کنه سعی کن حتما خودش راضی بشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

عزیزم درکت میکنم خیلی زیاد حست قابل درکه.

ولی مدل من فرق داره من۳۳ام شوهرم که سنش بالاتره

اقدام کردیم بچه دار نمیشیم. من که تنبلی دارم شوهرم نمیره آز بده که درمان را ادامه بدیم دیوانه کننده است این وضعیت.

خودت یه چکاب بده و ازش بخواه یه سری آزمایشات بره

براش توضیح بده که فک نکنی اگه اقدام کنی دو هفته بعدش بچهدار شدی

بگو شاید خدای نکرده طول بکشه..

خدا نگذره از اونایی که نیش و کنایه میزنند

همدردتم خواهر همدرددد

ما حق داریم بچه بخواییم. اصلا قصر طلا داشتن خوشحالم نمیکنه💔

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه