شاید الان بیایید بگید من مادر بدی هستم اما من واقعا اعصاب حوصله ندارم سه سال دنبالش بودم امسال کلاس چهارمه هر سال میگن ضعیف ضعیف خسته شدم تا کی معلم میخاد به من گله کنه من از درس بدم میاد
تا شیشم راش بنداز بعد خودش رو غلتک میفته من پسرمو کم کم از اخرای ششم ول کردم
خیلی سخته بخدا دخترم امسال میره مهد بدون اینکه من بهش یاد بدم یاد داره اگر ببینی چقدر زرنگ و حرف گوش کن ولی این نه تا همین پارسال مشقای سادشو حتی نمینوشت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام راستش این 6 سال ابتدایی خیلی مهمه مادر همپا بچه باشه تا پایه اش رو قوی کنه و مطمئن باش وقتی کنارش باشی و باهاش کار کنی پیشرفت میکنه، مثلا همینکه امتحان ریاضی بعدیش رو به جای 3 غلط که در امتحان قبلی داشت، 2 غلط داشته باشه قدمی از پیشرفته
مادر من شاغلن و یادم میاد چقدر در اون دوران بامن نمونه سوال ریاضی کار میکردن راستش من تاحدی از درس دررو بودم ولی این تلاششون باعث شد پایه ریاضیم قوی بشه و کل دوران متوسطه مستقلا خودم باهاش پیش میرفتم
من میخوام باهاش کار کنم ولی متاسفانه اصلا همکاری نمیکنهفردا امتحان ریاضی داره الان داره بازی میکنههر ...
براش یک هدیه بزار مثلا مامانم درصورتی بعد از ظهر خواهر و برادرم رو میبره پارک که مشقاشون رو نوشته باشن و میبینم خودشون از سر ناچاری قبلش میشینن مینویسن
پس من چی بگم یه ششمی دارم که کلاس اولش کرونا بود و کلا مدارس تعطیل شد خودم درس دادم،سال دومش بمب بدبو بود و بازم خودم درست دادم،ولی ازهمه مهمتر معلمه اگه معلم خوب باشه و کار کنه اصلا زیاد نیازی به کار کردن نیست ولی برای من که معلماش خوب کار نمیکردن تازه امسال معلمش داره خودش کار میکنه و خدارو شکر داره مستقل میشه الانم نوبت دخترم شده البته اون معلمش خوبه و من راحتم
هم از پایه ضعیفه هم امسال هنوز تازه شروع کرده به نوشتن پسرم یعنی تا پارسال نمینوشت حتی
همسرت نمیبینه ؟؟ یا بگو بیا خودت کار کن باهاش وقت بزار. مثل داییم همیشه خودش کار میکرد.
یا حتما براش معلم بگیرین کلاس چهارم تازه شروع کردنوشتن؟ خیلی سخته الان دیکه باید خودش راه میفتاد تو این قسمت
والا خواهر من حتی تابستونم بچه اش ۱ روز در هفته میفرستاد کلاس ریاضیشو. میگه وقتی تمرین نمیکنن تو خونه لااقل یجور دیگه تمرین شه انرژی مادرو میگیرن ولی گوش نمیدن 🤷♀️ پدرشم تا شب سرکار بود . الان ۳ ساله ریاضی ام ک روش خودشو داره
من میخوام باهاش کار کنم ولی متاسفانه اصلا همکاری نمیکنهفردا امتحان ریاضی داره الان داره بازی میکنههر ...
نه دیگه قانون بزار مثلا تا ۹ شب میتونه بنویسه بعدش باید جمع کنه . ننوشت هم بش بگو بره ب معلمش بگه بازی کردم رو حرفت وایسا با همسرتون خودش خجالت نکشه فردا مینویسه حتما . داداشم و زنش ۲ بار این کار کردن راحت شد. میگه هروقت بخواد در بره اینو میگم خودش از آبرو میره هرجور شده مینویسه😆 چون خاموشی میزنیم ۱۰ شب میگیم حق نداره چراغ روشن باشه ک مجبور شه بخابه و.. 🤣
حالا مثال بود
بعضیا میگن شام نمیدیم یا تنبیه و.. نمیدونم شاید خوب نباشه ب نظرم .